26.10. KHL: Dynamo Moskova – Lokomotiv Jaroslavl | Maalipaikkoja luvassa

2021-10-26 19:30:00

Yli 5 maalia

Panos
2/5

Dynamo Moskova ja Lokomotiv Jaroslavl kohtaavat toisensa tiistain KHL-kierroksella. Ottelu pelataan Moskovassa VTB-Areenalla kello 19:30.

Kotijoukkueen tulivoima järisyttävän vaarallinen

Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 14 voittoa ja seitsemän tappiota maalierolla 75:55. Sarjapisteitä joukkue on kerännyt 28 kappaletta, jonka myötä se majailee läntisen konferenssin sijalla 3. Kokonaisuudessaan Dynamo Moskovan kausi on ollut erinomainen, mutta nyt joukkueella on menossa hieman huonompi hetki – edellisen 10 ottelun saldona on ainoastaan neljä voittoa. Viime ottelussa Dynamo Moskova kärsi 2-5-tappion HK Vitjazia vastaan.

Kotijoukkueen tulivoima on aivan järisyttävä, jonka takia se kykenee illasta toiseen haastamaan kenet tahansa KHL:ssä. Koko pistepörssin johtaja Vadim Shipachyov on ollut joukkueen takuumiehenä tuloksenteossa – herra on nakuttanut 21 peliin tehot 12+21=33. Toiseksi parhain pistemies Dynamo Moskovalta on 21-vuotias laitahyökkääjä Dmitri Rashevsky tehoilla 13+6=19, joka tekee Shipachyovin suorituksesta vielä ällistyttävämmän. Joukkueen pelitapa perustuu hyökkäyspelaamiseen, joka näkyy ottelun maalimäärissä selkeästi.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Lokomotivilla mielenkiintoinen nippu kasassa

Vierasjoukkue Lokomotiv Jaroslavl on pelannut kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista saldona on 11 voittoa ja 10 tappiota maalierolla 57:48. Lokomotiv Jaroslavlilla on tällä kaudella todella kilpailukykyinen nippu kasassa. Joukkueen alkukausi lähti yskähdellen liikkeelle, mutta nykykuntoinen Lokomotiv pelaa erinomaisesti. Joukkue teki todella mielenkiintoisen hankinnan loppukautta ajatellen – Artem Anisimov saapui vahvistamaan Lokomotivia suoraan NHL-kaukalosta.

Lokomotiv sai Anisimovin myötä rutkasti lisää tulivoimaa omaan hyökkäyskalustoonsa. Nyt joukkue operoi todella laajalla materiaalilla, josta löytyy osaamista jokaiselle osa-alueelle. Joukkueen vahvuutena on totuttuun tapaan ollut varsin hyvä puolustus- ja maalivahtipeli. Tulivoimaa tästä joukkueesta löytyy myös todella paljon, mutta vielä joukkue ei ole päässyt parhaimpaan mahdolliseen hurmokseen maalinteon kannalta – tähän on varmasti tulossa muutoksia Anisimovin tulon myötä.

Runsasmaalinen ottelu

Dynamo Moskovan ottelut tuppaavat menemään aina enemmän maalintekokilpailuksi kuin puolustustaisteluksi. Kotijoukkue omistaa niin tulivoimaisen joukkueen, että se kykenee luomaan ottelussa kuin ottelussa useita maalintekopaikkoja. Miinuspuolena kotijoukkueen pelaamisessa on vuotava alakerta, joka myös vaikuttaa usein runsasmaalisiin peleihin. Kumpikin joukkueista omistaa järisyttävän hyvät hyökkäyskalustot, jonka myötä ottelu tulee olemaan maalintekokilpailu – kotijoukkue ei lähde näihin otteluihin puolustus edellä. Dynamo Moskova nakuttaa keskimäärin 3,5 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan Lokomotiv nakuttaa keskimäärin 2,7 maalia.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!