1.12. KHL: Dinamo Riika – Severstal Tsherepovets | Vierailijat hurjassa tikissä

2021-12-01 19:30:00

Severstal Tsherepovets

Panos
1.5/5

Dinamo Riika ja Severstal Tsherepovets kohtaavat keskiviikkona KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Riika-areenalla kello 19:30.

Kotijoukkue KHL:n heittopussi

Dinamo Riika on pelannut kuluvalla KHL-kaudella 32 ottelua, joista saldona on 10 voittoa ja 22 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa ainoastaan 26 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan viimeisenä. Dinamo Riian maaliero on 32 pelatun pelin jälkeen 63:97, joten kausi on mennyt kaikilta osin aivan täysin penkin alle. Tällä hetkellä joukkue puksuttaa viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Kymmenen edellisen ottelun aikana joukkue on onnistunut voittamaan vain kaksi kertaa.

Dinamo Riian hyökkäyspelaaminen on ollut kuluvan kauden osalta aivan naurettavan heikkoa, sillä se on kyennyt tekemään ainoastaan ottelua kohden 1,96 maalia vastustajan nuottaan. Puolustuspelaamisen osaltakaan ei kehuttavaa ole, sillä omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden 3,03 maalin verran. Pelaajamateriaaliltaan joukkue lukeutuu KHL:n heikoimpaan kastiin. Dinamo Riian parhain pistemies on hyökkääjä Lukas Radil tehoilla 5+12=17. Käytännössä tästä joukkueesta puuttuu tulivoima täysin.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Severstalin puolustuspeli yllättävän hyvällä tasolla

Vierasjoukkue Severstal Tsherepovets on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joista saldona on 21 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 46 kappaletta, jonka myötä se majailee omassa konferenssissaan sijalla 3. – Dynamo Moskova ja Pietarin SKA ovat esimerkiksi joukkueen alapuolella sarjataulokssa, joten Severstal pelaa aivan täydellistä kautta. Maaliero Severstalilla on 33 pelatun pelin jälkeen 80:69. Vierasjoukkue on koko KHL:n toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten puolustuspeli todellakin toimii.

Ennen kauden alkua oikeastaan kukaan ei olisi uskonut, että Severstal olisi näin ylhäällä sarjataulukon osalta, mutta totta se on. Severstal on tehnyt keskimäärin ottelua kohden 2,4 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan omissa kolisee keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 2,0 maalin verran. Hyökkäyspelaamisen osalta joukkueella on hieman vaikeampaa, mutta hyökkäysvoima tässä joukkueessa onkin suhteellisen nihkeä. Peli perustuu täysin puolustuspelaamiseen, jonka takia ottelut vähämaalisia ovatkin.

Maalipaikoilla ei juhlita

Tästä ottelusta on turhaa odottaa mitään maalintekokilpailua, sillä kumpikaan ei ole siihen kykenevä omalla materiaalilla ja pelitavallaan. Varsinkin kotijoukkueen osalta tulee olemaan todella hankalaa löytää kiekko vastustajan selän takaa, kun ratkaisuvoimaa siltä ei löydy ja vastassa on hyvin puolustava joukkue. Vierailijat ovat huomattavasti parempi joukkue pelaamaan erikoistilanteita, mutta myös 5 vs. 5 -pelaamisessa on vierailijoilla etulyöntiasema. Dinamo Riika hyötyy ainoastaan kotiedusta, mutta muuten kaikki puoltavat vierasjoukkueen voittoa tästä ottelusta. Kotijoukkue ei yksinkertaisesti pysty haastamaan vierailijoiden shutdown-puolustusta. Liuskalle valikoituu vierailijoiden voitto varsinaisella peliajalla herkullisella kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!