8.9. KHL: Barys Nur-Sultan – Amur Habarovsk | Avausvoiton metsästys

2021-09-08 16:30:00

Barys Nur-Sultan

Panos
3/5

Barys Nur-Sultan saa keskiviikkona vieraakseen Amur Habarovskin. Ottelu pelataan Barys Arenalla Nur-Sultanissa kello 16:30.

Barysin hankala kauden aloitus

Kotijoukkue Barys Nur-Sultanin kauden aloitus ei ollut se maailman helpoin, sillä kaksi ensimmäistä vastustajaa olivat Salavat Julajev Ufa ja Metallurg Magnitogorsk. Molemmista otteluista kirjattiin Barys Nur-Sultanille tappio. Kauden ensimmäinen ottelu Salavat Ufaa vastaan päättyi lukemin 1-5, ja kauden toinen koitos Metallurg Magnitogorskia vastaan päättyi lukemin 1-2.

Aloitus ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä, kun vastustajat olivat tuota luokkaa. Mutta peliesitykset kentällä eivät olleet huonoimmasta päästä, joka tietää jatkoa ajatellen hyvää. Salavat-ottelu oli todella rikkonainen, eikä 5 vs. 5 -pelaamista päästy kunnolla näkemään, mutta huonolta se ei missään nimessä näyttänyt. Erikoistilannepelaaminen vuorostaan oli hieman takkuista, mutta kausi on vasta alussa, eikä sen näin kauden alussa kuulukaan olla vielä parhaassa mahdollisessa jamassa.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Amur Habarovskin vieraskiertueelle ikävä lopetus

Vierasjoukkue Amur Habarovsk aloitti oman kautensa vieraskiertueella. Amur Habarovsk on pelannut kuluvalla kaudella kolme ottelua, joista kaikista on tullut tappio tilille. Tappiot tulivat HK Sotshia, Spartak Moskovaa ja Avangard Omskia vastaan. Edellisestä ottelustaan Amur Habarovsk onnistui kaapimaan itselleen yhden ja ainoan sarjapisteen, kun se hävisi vasta jatkoajalla hallitsevalle mestarille Avangard Omskille lukemin 3-2. Tasapeli oli tästä ottelusta parempi kuin hyvä tulos Amurin kannalta.

Avangard Omsk onnistui laukomaan peräti 52 kertaa kohti Amur Habarovskin maalia – tämä kertoo joukkueen tasosta jo tarpeeksi. Amurin ainoa heikkous ei tietenkään ole puolustuspelaaminen, vaan myös hyökkäyspelaamisessa on todella paljon puutteita. Materiaali on tällä kaudella todella kapea, eikä Tshekkiläisistä koostuva tuloskenttä kykene haastamaan juuri ketään KHL:ssä. Barys Nur-Sultan on vieraskiertueen viimeinen etappi, mutta sieltäkään Amurille ei ole luvassa muuta kuin lämmintä kättä – pisteet tulevat jäämään siis Kazakstaniin.

Barys liuskalle

Vaikka kotijoukkueen alku on näyttänyt tuloksellisesti heikolta, niin tähän kamppailuun lähdemme pelaamaan kotijoukkueen voittoa varsinaisen peliajan puitteissa. Barys Nur-Sultanin joukkue on näiden kahden välisessä vertailussa huomattavasti parempi. Barysin materiaali on suhteellisen leveä verrattuna Amuriin, eikä kärkikenttien paremmuudessa ole epäselvyyksiä. Kotijoukkueen ei ole tarvinnut matkustella, kun taas Amur on joutunut hieman pidempiä matkoja heti kauden alkajaisiksi matkustelemaan. Barys tulee nappamaan kauden avausvoiton heikon Amur Habarovskin kustannuksella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!