29.11. Jalkapallon MM-kisat: Wales – Englanti | Vain voitto pitää Walesin jatkohaaveet elossa

29.11.2022 klo 21:00

Englanti tekee ensimmäisen maalin ja voittaa ottelun

Panos
2.5/5

B-lohkossa käsillä ovat ratkaisun hetket. Wales pyrkii nousemaan lohkon hänniltä vielä pudotuspeleihin, mutta vastassa on kivikova Englanti. Ottelu alkaa tiistaina klo 21.00.

Wales ollut odotettua vaisumpi

Walesin taival MM-kisoissa on ollut hankala. Joukkue pelasi avausottelussaan USA:n kanssa 1-1-tasapelin, mutta oli tässä ottelussa pitkiä aikoja ottavana osapuolena. Irania vastaan Wales oli ennakkoon ajateltuna suosikki, mutta tasainen ottelu päättyi lopulta Iranin voittoon kahden lisäajalla tehdyn maalin myötä. Huolta alkulohkon päätöspeliin tuo myös ykkösvahti Hennesseyn poissaolo, kun maalivahti otti suoran punaisen kortin Iran-ottelun loppuhetkillä.

Wales ei ole pystynyt hyödyntämään vahvuuksiaan MM-areenalla. Joukkue on ollut liikaa mm. Gareth Balen varassa, ja kun vastustajat ovat ottaneet Balen erikoistarkkailuun, on joukkueen tehot olleet hyökkäyspäässä vähäiset. Oman pään pelaaminen on myös ennakoitua heikompaa, ja pieni epävarmuus on koko ajan läsnä Walesin pelissä. Paineet ovat isot, ja Wales joutuu olemaan aktiivinen Englantia vastaan, joka altistaa joukkueen vastaiskuille.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Englanti pitää paikkansa lohkon kärjessä

Englanti avasi MM-kisat omalta osaltaan upealla voitolla Iranista, joukkue latoi komeat kuusi maalia Iranin verkkoon ja vei kolme pistettä lopulta 6-2-voitolla. USA:ta vastaan Englannin hyökkäyspeli olikin sitten aneemisempaa, ja tuloksena oli pistejako 0-0-tuloksella. Kahden kierroksen jälkeen Englanti on B-lohkon kärjessä neljällä pisteellä, ja vahvan maalieron myötä hyvin lähellä etenemistä pudotuspeleihin. Lohkovoitto kiinnostaa varmasti Englantia, ja peliä pyritään nopeuttamaan ennen pudotuspelejä, joten joukkueen motivaatio on varmasti kunnossa Walesia vastaan.

Englannilla on käsissään todella laaja miehistö, ja jokaista vastustajaa vastaan Gareth Southgaten pitäisi pystyä löytämään paras mahdollinen kokoonpano kentälle. Tämä aiheuttaa myös tiettyä heilahtelua joukkueen harmoniassa, kun etenkin hyökkäyspäähän tarjolla on kymmenkunta eri pelaajaa. Harry Kane on joidenkin arvioiden mukaan näyttänyt kentällä väsyneeltä, mutta Englannilla on heittää todella laadukas hyökkäyskalusto kentälle, tähtinään Saka, Foden, Sterling, Grealish ja Kane.

Englannin nopeat iskut Walesin turma

Walesin heikko vire on jatkunut jo seitsemän ottelun ajan, eikä joukkueen itseluottamus ole parhaassa mahdollisessa terässä voitottomassa putkessa. Vain voitto pitää Walesin jatkohaaveet elossa, ja tämä kaikki sataa Englannin laariin. Nopeat vastaiskut ovat omiaan sekoittamaan Walesin jo ennestään heikohkoa puolustuslinjaa, myös ykkösvahdin puuttuminen tuo huolia Walesille. James Maddison on palannut jo Englannin harjoituksiin, ja Leicesterin tulikuuma keskikenttäpelaaja voi olla se tekijä, joka avaa myös Englannin pelin lukkoja.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!