24.11. Jalkapallon MM-kisat: Uruguay – Etelä-Korea | Uruguay täynnä kokemusta ja nuoruutta

24.11.2022 klo 15:00

Uruguay

Panos
2/5

H-lohkon ottelussa Uruguay kohtaa Etelä-Korean. Ottelu alkaa torstaina klo 15.00.

Uruguay hakee menestystä kokeneella rungolla

Uruguay on todella mielenkiintoinen sekoitus kokemusta ja uuden sukupolven tuomaa energiaa. Maajoukkue on edelleen menestysvalmis paketti, ja joukkue on yhdessä Portugalin kanssa suosikki etenemään H-lohkosta jatkoon. Uruguay selvisi MM-kisoihin Etelä-Amerikan karsintojen kolmantena, edellään Argentiina ja Brasilia. Edellinen MM-kulta on niinkin kaukaa kuin vuodelta 1950, eikä tälläkään kertaa joukkueen odoteta taistelevan aivan kärkisijoista.

Uruguayn etuna on se, että sen pelaajia pelaa jatkuvasti isoissa sarjoissa ja huippujoukkueissa. Luis Suarez jaksaa edelleen painaa hyökkäyksen kärjessä, mutta Liverpoolin Darwin Nunez on kasvamassa myös isoon rooliin. Joukkueesta löytyy myös Edinson Cavani, joten vaihtoehtoja hyökkäyspäähän löytyy reilusti. Jokaiselle pelipaikalle löytyy laatua tarvittava määrä, jotta Etelä-Korea ja Ghana voidaan kaataa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Etelä-Korea yhden kortin varassa

Etelä-Korea on pitkälti yhden kortin varassa, kun kasvovammastaan toipunut Son Heung-min kantaa valtavaa painetta hyökkäyspäässä. Etelä-Korea on juoksuvoimainen joukkue, ja asenne sillä on aina kunnossa, mutta kysymysmerkkejä on paljon läpi koko kentällisen, ja joukkueen taitotaso aiheuttaa kysymyksiä. Etelä-Korea saavutti MM-paikkansa Aasian karsintojen kautta, omassa lohkossaan se jäi toiseksi Iranin jälkeen ja ansaitsi suoran MM-paikan.

Turnaukseen valmistavat ottelut ovat jättäneet enemmän kysymyksiä kuin vastauksia, sillä Etelä-Korea on remontoinut pelitapaansa hieman enemmän maltillisemmaksi. Nykyisellään joukkue pyrkii rakentamaan hyökkäyksiä alakerran pallonsiirtelystä lähtien. Joukkue voitti syksyn aikana Kamerunin ja Islannin, mutta kesäkuussa kyyti oli rajua, kun Brasilia myllytti 5-1-voiton. Tasaisuus karsinnoissa toi joukkueelle MM-paikan, mutta se ei taida riittää pudotuspelipaikkaan itse kisoissa.

Uruguaylta vaaditaan malttia

Uruguay on uhkunut vahvaa kuntoa jo pidemmän aikaa, ja kokeneilla luottoratsuilla on nyt viimeinen sauma napata menestystä joukkueen kanssa. Asenne on varmasti kunnossa, ja joukkue on täynnä hyökkäystaitoa, mutta myös keskikenttä ja puolustus saa puhtaat paperit ainakin näin turnauksen alla. Uruguay pystyy kaatamaan Etelä-Korean, mikäli sillä vaan riittää kärsivällisyyttä rakentaa paikkoja ja hyökkääjät hyödyntävät saamansa maalipaikat.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!