22.11. Jalkapallon MM-kisat: Tanska – Tunisia | Tanska jahtaa suurta unelmaa

22.11.2022 klo 15:00

Tanska

Panos
3/5

Jalkapallon MM-kisojen D-lohkossa Tanska kohtaa Tunisian tiistaina klo 15.00 alkaen.

Tanska potentiaalinen menestyjä myös MM-kisoissa

Tanska on yksi mustista hevosista tämänkertaisissa MM-kisoissa. EM-kisoissa joukkue selvitti tiensä aina välieriin saakka, jossa joukkue taipui vasta jatkoajalla Englannille. MM-karsinnat sujuivat Tanskalta samaan vahvaan tyyliin, kun se voitti karsintalohkonsa neljän pisteen erolla Skotlantiin ja peräti 11 pisteen erolla Israeliin nähden. Tanska ei pelannut valmistavia otteluita turnauksen alla, vaan syksyn kovat Nations Leaguen ottelut toimivat hyvänä sparrauksena Qatarin kisoja ajatellen.

Nations Legue tarjosi kovia vastustajia, ja Tanska onnistui voittamaan Ranskan ja Itävallan kahdesti, mutta Kroatia oli vielä liian kova pala kaadettavaksi. Tanskan kannalta hyvä uutinen on Christian Eriksenin paluu maajoukkueeseen vakavan sydämen pysähdyksen jäljiltä kesällä 2021, ja huippuvireinen Eriksen tuo jo ennestään tulivoimaiselle joukkueelle ripauksen yllätyksellisyyttä ja erikoistilanneosaamista. Tanska on yhdessä Ranskan kanssa suosikki etenemään jatkoon D-lohkosta.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Tunisian hyökkäys ei vakuuta

Tunisia ei ole suurta menestystä kansainvälisessä jalkapallossa päässyt maistamaan. Joukkue selvitti tiensä kisoihin MM-jatkokarsintojen viimeisessä vaiheessa, jossa se pystyi kampeamaan Malin tieltään kaksiosaisessa otteluparissa. Tunisia on kohtalaisen nimetön porukka MM-kisojen tähtiloistossa, ja joukkueelle povataan korkeintaan kiusaajan roolia, jossa se tulee jäämään D-lohkon hännille, eikä asiaa pudotuspeleihin ole.

Valmistavat ottelut ovat sujuneet Tunisialta vaihtelevasti, joukkue hävisi syyskuussa Brasilialle 1-5, mutta onnistui voittamaan Japanin 3-0 ja Chilen 2-0. Tunisian ongelmana on joukkueen köykäinen hyökkäyspää, ja joukkueella on hikinen urakka edessään, kun se pyrkii murtamaan Tanskan ja Ranskan puolustuksia auki. Puolustuspeliin nojaamalla Tunisia pystyy kiusaamaan vahvempiaan, mutta varsinaista uhkaa se ei muodosta heikohkon hyökkäyspään pelaamisen vuoksi.

Tanska uskaltaa olla rohkea

Tanska ja Tunisia eivät ole aikaisemmin tällä tasolla kohdanneet. Tanska on selkeä suosikki, sillä on todella rutinoitunut ja aktiivinen joukkue, joka huokuu hyökkäyspään taitoa. Eriksen tuo selkeästi syöttövoimaa lisää keskikentälle, ja hyökkääjät saavat varmasti palloa jalkaan. Tunisia ei pysy millään täyttä 90-minuuttista Tanskan kyydissä, vaan Tanska aloittaa MM-urakkansa vahvasti voittaen. Materiaalietu on selkeästi Tanskalla, ja joukkuetta vastaan on äärimmäisen vaikea puolustaa virheettömästi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!