14.12. Jalkapallon MM-kisat: Ranska – Marokko | Ranska pyrkii avaamaan Marokon tiiviin puolustuksen

14.12.2022 klo 21:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Jälkimmäisessä MM-välierässä Ranska kohtaa kisojen yllättäjän Marokon. Ottelu pelataan keskiviikkona klo 21.00 alkaen.

Ranska oli tiukilla Englannin kanssa

Ranskan MM-taival on sujunut toistaiseksi onnellisten tähtien alla. Joukkue voitti oman alkulohkonsa kuudella pisteellä ja vastaan neljännesvälierässä astui Puola, joka oli Ranskalle ainoastaan suupala, ottelu päättyi Ranskan 3-1-voittoon. Puolivälierässä vastaan asettui Englanti, joka heitti todellisen haasteen, mutta Ranska nappasi niukan 2-1-voiton ja eteni neljän parhaan joukkoon. Voitoista huolimatta Englanti-peli osoitti Ranskan haavoittuvaisuuden puolustuspäässä, johon vastustajilla on edelleen sauma iskeä turnauksen edetessä.

Kylian Mbappe jäi Englannin erikoistarkkailussa pimentoon, ja koko Ranskan hyökkäykselle tiivis Marokon joukkue on erilainen, kova haaste. Olivier Giroud kantaa maalinteon vastuuta, Englantia vastaan syntynyt voittomaali oli jo turnauksen neljäs kokeneelle hyökkääjälle. Ranska on hurjastellut turnauksen ajan maaleillaan, mutta joukkue ei ole voittamaton, mikä nähtiin alkusarjan viimeisessä (joskin panoksettomassa) ottelussa Tunisiaa vastaan. Uusia poissaoloja ei joukkueessa ole, Benzema ja Hernandez ovat tutut nimet sivussa kokoonpanosta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Marokko lähettänyt huippumaita jo kotiin

Marokko on järjestänyt huimia yllätyksiä yksi toisensa perään. Joukkue on ensimmäinen Afrikkalainen joukkue MM-kisoissa neljän parhaan joukossa, ja viitteitä mahdollisesta menestyksestä nähtiin jo MM-alkulohkossa, jonka Marokko voitti seitsemällä pisteellään ennen Kroatiaa ja Belgiaa. Neljännesvälierässä vastaan tuli Espanja, jonka Marokko pakotti maaleitta rangaistuslaukauskisaan saakka, ja nappasi suvereenin voiton kolmella onnistuneella rangaistuspotkullaan. Puolivälierässä vastassa oli Portugali, jonka Marokko kaatoi omilla aseillaan niukasti 1-0.

Marokko on yksi harvoista joukkueista koko MM-turnauksessa, jotka eivät ole vielä kokeneet yhtään tappiota. Joukkue on äärimmäisen tiivis ja yhtenäinen, josta on saatu viitteitä läpi turnauksen. Joukkueen kone ei ole hyytynyt edes pudotuspeleissä, vaan Espanjan ja Portugalin pudottaminen on todella kova työnäyte joukkueen kyvyistä. Puolustus ja vastaiskut ovat joukkueen isoin ase, joka on toiminut tähän saakka. Yksi päästetty maali viidessä ottelussa on huikean kova suoritus, josta kiitosta on annettava koko joukkueella, Marokko taistelee jokaisesta pallosta isolla sydämellä. Cheddira on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi, mutta menetys on marginaalinen. Epävarmoina ovat Aguerd, Ziyech ja Mazraoui. Etenkin Ziyechin poissaolo olisi menetys hyökkäyspäässä, mutta Marokko on näyttänyt että se on enemmän kuin osiensa summa, ja poissaolot pystytään paikkaamaan.

Pienten marginaalien välierä

Ranska lähtee suosikkina MM-välierään Marokkoa vastaan. Marokko on jo useaan kertaan näyttänyt että sen puolustaminen pysyy kasassa läpi ottelun, ja tarvittaessa jatkoajankin. Erittäin tiivis puolustus on vaikeasti murrettavissa myös Ranskan osalta, ja keskiviikkona nähtäneen vähämaalinen ottelu, jossa yksikin maali voi riittää paikkaan MM-finaalissa. Tasainen, hieno kamppailu paikasta loppuotteluun nähdään, eikä Marokko ole missään suhteessa mahdottoman tehtävän edessä. Alle 2.5 maalia pelivalintana tähän mielenkiintoiseen otteluun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!