25.11. Jalkapallon MM-kisat: Qatar – Senegal | Kisaisäntien avaus oli pannukakku

25.11.2022 klo 15:00

Senegal

Panos
2/5

MM-kisoissa perjantaina alkaa alkulohkojen toinen kierros. Kisaisäntä Qatar kohtaa Senegalin klo 15.00.

Qatar romahti MM-avauksessaan

Kisaisäntä Qatarin MM-avaus jätti ilmaan enemmän kysymysmerkkejä kuin vastauksia. Joukkue oli täysin aseeton Ecuadoria vastaan, eikä saanut oikeastaan missään kohtaa omaa pallollista peliään kuntoon. 0-2-tappio vastustajaa vastaan, jonka Qatarin olisi pitänyt pystyä parhaiten haastamaan on jatkohaaveiden kannalta huono asia, pudotuspelipaikka vaatisi pisteitä Senegalia ja Hollantia vastaan.

Qatar oli pelitaktisesti täysin Ecuadoria perässä. Mikäli Felix Sanchez jatkaa samalla taktisella tyylillä, voi joukkueen ennustaa jäävän myös nopeiden Senegalin pelaajien jalkoihin. Qatar on saanut valmistautua turnaukseen erittäin pitkään ja rauhassa, mutta avausottelussa tästä ei näyttänyt olevan mitään hyötyä. Pahin jännitys on varmasti avausottelun myötä ohitse, mutta se kuinka paljon Qatar pystyy vielä parantamaan, on täysi mysteeri Senegal-ottelun alla.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Senegal ei onnistunut Hollantia vastaan

Senegal haastoi Hollannin avausottelussaan, mutta joukkue taipui 0-2-tappioon, joka oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos. Senegal kärsii selkeästi Sadio Manen poissaolosta, ja joukkueen hyökkäyspeli ei ole niin vaarallinen, kuin se olisi jos Mane olisi kehissä. Hollanti-tappio oli kuitenkin ”budjetoitu”, mutta Qataria ja Ecuadoria vastaan joukkue tarvitsee pisteitä pudotuspeleihin selvitäkseen.

Hallitseva Afrikan mestari Senegal on rutinoitunut joukkue, joka voi kaiken onnistuessa mennä turnauksessa pitkällekin. Joukkue on hyvin organiositu, ja puolustuspeli on uomissaan. Manen poissaolon jälkeen vastuuta hyökkäyspäässä kantavat Ismaila Sarr ja Boulaye Dia, mutta Senegal tarvitsee koko joukkueen panoksen, jotta maaliverkot alkavat pöllyämään. Ballo-Toure on sivussa ottelusta vasemman laitapakin tontilla, mutta Senegal ei tähänkään poissaoloon kaadu, vaan paikkaajia penkiltä löytyy lähes jokaiselle pelipaikalle.

Senegal jatkaa Qatarin tuskaa

Qatarin paineet eivät hellittäneet surkean avausottelun jälkeen. Voittamisen paine on kova, ja mikäli joukkue on läheskään yhtä kipsissä kuin sunnuntaina Ecuadoria vastaan, ei tulos voi olla paljoa parempi. Senegal on Afrikan mestarina ja kokeneena MM-kävijänä valmiimpi nappaamaan pakkovoiton, ja Senegalin pallollinen taito ja nopeus kentällä ovat erottava tekijä Qatariin, jolla on ikävä mahdollisuus tulla kautta aikain huonoimmaksi MM-isäntäjoukkueeksi urheilullisen menestyksen mittareilla mitattuna.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!