22.11. Jalkapallon MM-kisat: Meksiko – Puola | Puolustuksen kautta

22.11.2022 klo 18:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

MM-kisoissa nähdään tiistaina mielenkiintoinen kamppailu, kun Meksiko ja Puola kohtaavat klo 18.00 alkaen.

Meksikolta uupuvat suuret tähdet

Meksiko on ollut vakiokävijä jalkapallon MM-kisoissa. Joukkue selvitti MM-karsinnat tasaisesti, ja edelle ennätti ainoastaan karsintojen yllättäjä Kanada. Meksiko ei ole suurta menestystä MM-kisoissa päässyt nauttimaan viime aikoina, vaikka joukkue on kovalla prosentilla pelannut itsensä pudotuspeleihin. Nyt pitkä putki on aidosti vaarassa katketa, sillä joukkueesta puuttuu yllätyksellisyys ja suuret tähdet, tasaisuutta on jopa hieman liikaakin.

Meksikon otteet ovat vaihdelleet harjoitusotteluissa, joukkue onnistui voittamaan Irakin ja Perun, mutta tappiot tulivat Ruotsia, Kolumbiaa ja Paraguayta vastaan. Meksiko on puolustussuuntaan hyvinkin vahva ja vaikeasti murrettavissa, mutta hyökkäyspäässä tehot ovat vähäiset. Raul JImenez on oletettu hyökkäyksen kärki, mutta vakavan päävamman jäljiltä hyökkääjä ei ole ole päässyt parhaimpaan loistoonsa, ja loukkaantumiset ovat vaivanneet myös tälläkin kaudella.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Puola liikaa Lewandowskin varassa

Puola on hoitanut edelliset EM – ja MM-karsinnat mallikkaasti, mutta itse kisoissa joukkueella on usein jäänyt paras suoritus suorittamatta. MM-karsinnoissa Puola jäi I-lohkossa toiseksi Englannin jälkeen, mutta jatkokarsinnoissa joukkue kaatoi niukasti Ruotsin ja eteni MM-kisoihin. Chile kaatui 1-0 kisoihin valmistavassa ottelussa, mutta Nations Leaguen A-liigassa Puolalla oli vaikeampaa, ainoastaan Wales jäi Puolan taakse.

Arvokisoissa Puolan pelaaminen on jäänyt liiaksi Robert Lewandowskin tehojen varaan. Mikäli Lewandowski pelataan pois vastustajan toimesta, on Puola ollut yllättävän tehoton ja vaisu. Nyt vastuuta saa myös ainakin Zielinski, joka on ollut iskussa myös seurajoukkueessaan Napolissa. Puola on tasainen joukkue, jonka tasaisuus on sen suurin uhka, ja jonka vuoksi joukkue ei tälläkään yrittämällä tule yltämään mitalipeleihin.

Riskejä vältellään viimeiseen saakka

Meksiko ja Puola ovat kohdanneet kahdesti viimeisen viiden vuoden aikana. Molemmat ottelut ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia kamppailuja, joissa maaleilla ei ole mässätty. Saudi-Arabian voitto Argentiinasta sekoitti lohkon tilanteen täysin, ja nyt kaikilla joukkueilla on sauma saavuttaa pudotuspelipaikka. Lähestyminen illan otteluun on varovainen, ja riskejä vältellään viimeiseen saakka. Mikäli Meksiko onnistuu pimentämään Lewandowskin, on vähämaalinen ottelu hyvin lähellä toteutua.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!