10.12. Jalkapallon MM-kisat: Marokko – Portugali | Marokon joukkuepuolustus Portugalin unelman edessä

10.12.2022 klo 17:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2.5/5

Lauantain alku-illassa nähdään mielenkiintoinen MM-puolivälierä, kun kisojen yllättäjä Marokko kohtaa Portugalin klo 17.00 alkaen.

Marokko luottaa omaan pelitapaansa

Marokko on pelannut toistaiseksi upeat MM-kisat, joukkueen taival on edelleen tappioton. Alkulohkonsa Marokko voitti saldolla 2-1-0 ja neljännesvälierässä vastaan tuli Espanja. Tasainen ottelu eteni maalittomana aina rangaistuslaukauskisaan saakka, jossa Marokko oli suvereeni onnistuttuaan kolmesti, kun taas Espanja epäonnistui kaikissa kolmessa yrityksessään. Marokon paras saavutus MM-kisoissa oli tätä ennen vuoden 1986 kisojen neljännesvälieriin pääsy, nyt joukkue on ensimmäistä kertaa kahdeksan parhaan joukossa.

Marokko on ollut todella tiivis nippu läpi kisojen, sillä se on päästänyt kisojen neljässä pelaamassaan ottelussaan ainoastaan yhden maalin. Joukkueen puolustuksen tiiveyden ovat jo kokeneet Kroatia, Belgia ja Espanja, joten sattumasta ei enää ole kyse. Oma hyökkäyspelaaminen joukkueella on lähes olematonta, Espanjaa vastaan Marokko piti palloa ainoastaan 23% ja perusti pelinsä vastahyökkäyksiin. Aguerd ja Hakimi ovat epävarmoja avauksen pelaajia loukkaantumisten vuoksi, etenkin Hakimin poissaolo olisi iso miinus puolustukselle.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Portugali säväytti neljännesvälierässä

Portugalin MM-taival on sujunut aika lailla odotusten mukaisesti. Joukkue voitti oman alkulohkonsa saldolla 2-0-1, ja kaatoi lohkovaiheessa Ghanan sekä Uruguayn. Ainoa tappio tuli Etelä-Koreaa vastaan ottelussa, jossa Portugalin osalta panosta ei juurikaan ollut. Puolivälierässä vastaan tuli Sveitsi, joka jäi täysin aktiivisen Portugalin jalkoihin, ottelun loppulukemat kirjattiin Portugalille peräti 6-1-lukemin.

Fernando Santos teki kovan peliliikkeen Sveitsi-ottelussa, sillä kokenut luotsi penkitti Cristiano Ronaldon ja nosti avaukseen Concalo Ramoksen. Nuori hyökkääjä kiitti vastuustaan kolmella maalilla ja maalisyötöllä, joten mielenkiintoista on nähdä, että millä kokoonpanolla Portugali lähtee Marokon kimppuun. Portugalilla on todella taitava joukkue kentän yläkolmanneksella, ja joukkue hakee hanakasti laukaisupaikkoja ja niistä tulevia irtopalloja. Bruno Fernendes rytmittää peliä syötöillään, ja hyökkäyskalustossa on paljon voimaa Ronaldon, Silvan, Felixin, Ramoksen ja kumppaneiden voimin. Poissaoloja ei ole, joten parhaalla mahdollisella miehistöllä lähdetään hakemaan välieräpaikkaa.

Marokon ottelut vähämaalisia

Marokko ja Portugali ovat kohdanneet viimeksi 2018 MM-kisojen alkulohkossa, jolloin Portugali oli parempi lukemin 1-0. Portugali on tässä puolivälierä-kamppailussa suosikin paikalla, mutta Marokko on todistanut jo useampaan otteeseen olevansa erittäin vaikeasti kaadettava ja loistavasti puolustava nippu. Portugali pitää palloa, ja Marokko kyttää vastaiskun paikkoja, tässä lienee pelin kuva hyvin pitkälti. Marokko on pystynyt pitämään monet kovat maat jo näissä kisoissa maaleitta, joten alle 2.5 maalia tässä kohteessa on houkutteleva, pienet marginaalit määrittelevät tämänkin ottelun jatkoonmenijän.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!