6.12. Jalkapallon MM-kisat: Marokko – Espanja | Espanja pyrkii kääntämään turnauksensa suunnan

6.12.2022 klo 17:00

Espanja

Panos
2.5/5

Viimeiset neljännesvälierät pelataan tiistaina MM-kisoissa. F-lohkon voittaja Marokko kohtaa Espanjan, joka jäi E-lohkossa toiseksi. Ottelu alkaa klo 17.00.

Marokko yllätti Kroatian ja Belgian

Marokko on ollut MM-kisojen piristysruiske. Joukkue onnistui voittamaan F-lohkon tasaisilla otteillaan, jättäen alapuolelleen Kroatian, Belgian ja Kanadan. Marokko avasi kisansa maalittomalla tasapelillä Kroatiaa vastaan, mutta voitti perään Belgian 2-0 ja Kanadan 2-1. Marokon otteet kentällä ovat olleet pirteitä, ja pudotuspelipaikka oli täysin ansaittu, tuurilla ei ollut mitään tekemistä onnistuneen alkulohkovaiheen kanssa.

Marokko vaihtoi päävalmentajaansa vain kolme kuukautta ennen MM-kisoja, mutta tällä muutoksella se sai houkuteltua ehdottomat tähtipelaajansa takaisin joukkueeseen. Chelseassa pelaava Hakim Ziyech on ollut hyökkäyspäässä vaarallinen, kasassa on jo mukavat tehot 1+1. Myös Noussair Mazraoui palasi joukkueen takalinjoille. Muutamasta tähtipelaajasta huolimatta Marokolla ei ole samanlaista leveyttä kokoonpanossaan kuin monilla muilla pudotuspelijoukkueilla, ja tämä voi koitua joukkueen kohtaloksi jo neljännesvälierässä. Hakimi ja Ziyech ovat loukkaantumisten vuoksi vielä epävarmoja pelikunnostaan, mikäli poissaolot toteutuisivat, tästä tulee rankasti miinusta Marokolle.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Espanjan vire pienoinen arvoitus

Espanjan MM-kisat ovat kulkeneet hieman takaperoisesti, sillä joukkue avasi kisat vastustamattomalla esityksellä kaatamalla Costa Rican peräti 7-0. Tämän jälkeen joukkue pelasi 1-1-tasapelin Saksan kanssa, ja viimeisellä kierroksella Japani yllätti Espanjan lukemin 2-1. Tulosten myötä Espanjan jo varmalta näyttänyt lohkovoitto vaihtui E-lohkon toiseen sijaan, ainoastaan parempi maaliero vei Espanjan pudotuspeleihin Saksan sijaan.

Espanja tykkää pitää palloa ja hallita pelin virtausta. Joukkueella on ollut hieman huono tapa nostaa jalkaa kaasulta johtoon siirtyessään, ja tämän hyödynsivät alkulohkovaiheessa sekä Saksa että Japani. Mikäli tästä on otettu opiksi, on Espanja edelleen potentiaalinen menestyjäehdokas turnauksessa. Tehottomuudesta kritisoitu Alvaro Morata on jopa hieman yllättäen Espanjan tehokkain maalintekijä kolmella osumallaan, joukkueella on kuitenkin kuusi eri maalintekijää ja myös Ferran Torres on onnistunut kahden maalin edestä. Puolustuspeli joukkueella on normaalisti hallussa, eivätkä loukkaantumiset ole haittaamassa joukkueen menoa ainakaan tässä kohtaa turnausta.

Espanjan laaja materiaali kääntää vaakaa puolellensa

Marokko ja Espanja ovat kohdanneet ainoan kerran vuoden 2018 MM-kisoissa, jolloin pisteet jaettiin alkulohkossa 2-2-tuloksella. Espanja on tässä ottelussa suosikin asemassa, joukkueella on erittäin taitava keskikenttä ja hyökkäys, ja mikäli keskittyminen pysyy olennaisessa, pystyy joukkue myös puolustamaan Marokon pois pahimmilta paikoilta. Marokon kokoonpanotilannetta kannattaa tarkkailla, mutta Espanjan materiaalin leveys tuo sille etua, jolla joukkue nappaa lopulta voiton ja paikan puolivälieriin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!