17.12. Jalkapallon MM-kisat: Kroatia – Marokko | Tutut joukkueet kohtaavat pronssiottelussa

17.12.2022 klo 17:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Jalkapallon MM-kisoissa jäljellä on enää kaksi ottelua. Lauantaina kaksi pettynyttä joukkuetta kohtaavat toisensa, kun MM-pronssista kamppailevat Kroatia ja Marokko iskevät yhteen klo 17.00 alkaen.

Kroatian kova pudotuspeliputki päätökseen välierässä

Kroatian uskomaton MM-kisojen pudotuspeliputki katkesi tylysti välierissä, kun finaaliin edennyt Argentiina kaatoi joukkueen 3-0-lukemin. Kroatia oli välierä-ottelun ensimmäiset 20 minuuttia kuskin paikalla ja pystyi kontrolloimaan peliä, mutta puolustusalueen virheet ensimmäisellä jaksolla ratkaisivat pelin Argentiinan hyväksi, eikä Kroatia saanut omaa hyökkäyspeliään lentoon enää ottelun aikana, joukkue ei edellisessä tai tässäkään MM-turnauksessa tehdyillä maaleilla ole juhlinut.

2018 MM-kisoissa hopeaa napannut Kroatian joukkue joutui pettymään, ja nyt edessä on taistelu himmeimmästä mitalista. Kokenut joukkue syttyy varmasti taistelemaan mitalista, sillä tämä on varmasti joukkueen kokeneelle kaartille mahdollisuus voittaa maajoukkueen mukana jotain, ja Luka Modric haluaa varmasti päättää MM-urakkansa voittoon. Kroatia on puolustanut läpi tämänkin turnauksen erittäin tiiviisti ja yhtenäisesti, tämä tuskin muuttuu pronssiottelussa. Poissaoloja ei ole, vaan kovasti urakoinut miehistö on valmiina vielä yhteen otteluun. 20-vuotias toppari Josko Gvardiol on noussut jo suurseurojen hankintalistalle kypsillä otteillaan, ja koko Marokon alakerta on pelannut vakuuttavasti omalla puolustusalueella.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Marokko ei pystynyt yllättämään Ranskaa

Marokko oli ensimmäinen Afrikkalainen joukkue joka eteni MM-kisoissa neljän parhaan joukkoon. Turnauksessa jo Belgian, Kanadan, Espanjan ja Portugalin voittanut Marokko joutui pettymään välierässä, kun Ranska eteni finaaliin 2-0-voitolla. Ranskan aikainen avausmaali sekoitti Marokon kuviot, ja joukkue joutui avaamaan peliään tavalla, jota sen ei tarvinnut tehdä aikaisemmin turnauksessa. Kokonaisuudessaan Marokon turnaus on ollut loistava, ja myös se syttyy taistelemaan kautta aikain ensimmäisestä MM-mitalistaan.

Marokon puolustuspeli on ollut esimerkillistä koko turnauksen ajan, eikä Ranska-tappio muuta tätä seikkaa. Joukkue on todella yhtenäinen kentällä, ja jokainen pelaa toiselleen. Hyökkäyspeli ei ole ollut turnauksen parhaiden tasolla, ja tämä lopulta erotti Marokon finaalipaikasta. Kroatiaa vastaan puolustuspeli on varmasti jälleen uomissaan, joukkue varoo takuulla aikaisen avausmaalin päästämistä. Kokoonpanotilanne on hyvä, joskin Saiss ja Aguerd ovat mahdollisesti sivussa puolustuksesta loukkaantumisten vuoksi.

Joukkueet kohtasivat jo alkulohkossa

Kroatia ja Marokko kohtasivat toisensa jo kertaalleen näiden kisojen alkulohkossa, ja tämä kohtaaminen päättyi vähemmän yllättävästi pistejakoon 0-0-tuloksella. Alkulohko F oli näin jossain määrin kisojen kovin, sillä samasta alkulohkosta löytyivät kisojen kolmanneksi ja neljänneksi paras joukkue. Joukkueet tuntevat jo toisensa, pelitavallisesti ei suuria yllätyksiä nähdä pelin luonteessa. Mikäli molemmat joukkueet ovat osanneet käsitellä välierien pettymyksen oikealla tavalla, nähdään pronssiottelussa vielä kerran nimenomaan kahden taitavasti puolustavan joukkueen kohtaaminen, jossa maalimäärä voi hyvinkin jäädä jälleen kerran alhaiseksi.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!