28.11. Jalkapallon MM-kisat: Kamerun – Serbia | Serbialla saumat hyökätä Kamerun nurin

28.11.2022 klo 12:00

Serbia

Panos
2/5

MM-kisoissa Kamerun pyrkii haastamaan Serbian ottelussa, jossa molemmat tarvitsevat pisteitä. Ottelu pelataan maanantaina klo 12.00 alkaen.

Kamerunin taso mennyt alaspäin

Kamerun hävisi niukasti 0-1 Sveitsille omassa MM-avauksessaan. Tappion myötä joukkueelle on pistetarpeita Serbiaa vastaan, mutta valitettavasti joukkueen peli on ollut jo pidemmän aikaa ailahtelevaista ja tulokset pääosin heikkoja. MM-paikka Kamerunille tuli tiukimmalla mahdollisella marginaalilla, kun jatkokarsinnoissa Algeriaa vastaan joukkue onnistui nousemaan 1-1-tasapeliin jatkoajan neljännellä lisäajan minuutilla, ja silloin voimassa ollut vierasmaalisääntö toi joukkueella kisalipun Qatariin.

Kamerunin valmistavat ottelut MM-turnaukseen eivät sujuneet kovinkaan mairittelevasti, kun joukkue hävisi mm. Uzbekistanille ja Etelä-Korealle sekä pelasi 1-1-tasapelit Jamaikaa ja Panamaa vastaan. Nykyisestä Kamerunin joukkueesta ei löydy entisaikojen tähtien Samuel Eto`on ja Roger Millanin tasaoisia pelimiehiä, vaan nykyinen joukkue on enemmänkin tasainen massa perushyviä pelaajia. Tappio Serbialle tietäisi joukkueelle kisojen päättymistä suurella varmuudella alkulohkoon. Materiaali Kamerunilla on suht ohut, eikä poissaoloihin ole varaa etenkään puolustuksessa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Serbian esitys tappiosta huolimatta lupauksia herättävä

Serbia taisteli miehekkäästi Brasiliaa vastaan omassa avauksessaan. Etenkin ensimmäinen puoliaika oli joukkueelta lupauksia herättävä, sillä Serbia uskalsi pitää palloa ja hyökätä rohkeasti Brasiliaa vastaan. Ottelun edetessä pidemmälle Serbia joutui kuitenkin vetäytymään lähelle omaa aluettaan ja Brasilia löysi lopulta keinot maalintekoon. 0-2-tappiosta huolimatta Serbialla on mahdollisuutensa edetä vielä jopa pudotuspeleihin, kun Kamerunin jälkeen vastassa on vielä Sveitsi.

Aleksandar Mitrovicin kuntoutuminen pelikuntoon nilkkavamman jäljiltä on iso asia Serbialle, isokokoinen Mitrovic pystyy viimeistelemään monipuolisesti jalalla ja päällään, ja nopeuttakin löytyy tarpeeksi. Serbia on hyökkäyssuuntaan rohkea joukkue, joka haluaa nousta nopeasti kohti vastustajan maalia. Pallollista taitoa löytyy, josta osoituksena MM-karsinnat, Serbia voitti oman lohkonsa ja pelasi mm. Portugalia vastaan kerran tasan ja voitti toisen kohtaamisen. Kamerunin on kaaduttava, mikäli Serbia haluaa taistella jatkopaikasta alkulohkovaiheen viimeisessä ottelussa Sveitsiä vastaan.

Serbian vahvuus on sen hyökkäys

Kamerunin heikohko vire ja tappio Sveitsille kuvastavat perinteisen jalkapallomaan alakuloa. Kahdeksatta kertaa MM-kisoissa esiintyvä Kamerun ei ole nyt parhaimmillaan, ja todella kova alkulohko uhkaa päättää joukkueen kisat ennen pudotuspelejä. Serbian esitys Brasiliaa vastaan oli rohkaiseva, joukkue osoitti hyökkäyspään potentiaalinsa, ja vire Serbialla on huomattavasti parempi. Nations Leaguessa syksyllä Serbian jalkoihin jäivät mm. Ruotsi, Norja ja Slovenia.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!