5.12. Jalkapallon MM-kisat: Japani – Kroatia | Neljännesvälierien tasaisin pari kohtaa maanantaina

5.12.2022 klo 17:00

Kroatia etenee jatkoon

Panos
2.5/5

Maanantain ensimmäisessä neljännesvälierässä kisojen yllättäjä Japani kohtaa vakaan suorittajan Kroatian, ottelu alkaa klo 17.00.

Japani kaatoi alkulohkossa Saksan ja Espanjan

Japani pelasi todella kovassa alkulohkossa, mutta joukkueen taktiikka etenkin suurmaita vastaan onnistui täydellisesti. Kisojen avauksessa Saksaa vastaan Japani nousi tappioasemasta upeaan 2-1-voittoon, ja suisti heti Saksan kuilun partaalle. Toisessa ottelussaan Japani hävisi hieman yllättäen Costa Ricalle 0-1, mutta Espanjaa vastaan kaksi salamamaalia toisen puoliajan alussa takasivat joukkueelle 2-1-voiton ja E-lohkon voiton.

Japani piti Espanjaa vastaan palloa ainoastaan 18%, ja Saksaa vastaankin pallonhallinta oli minimaalista. Japani puolustaa koko joukkueen voimin, mutta aina välillä joukkue prässää todella agressiivisesti ja haluaa lähteä nopeisiin vastaiskuihin. Taktiikka on toistaiseksi onnistunut hyvin, mutta Kroatia on myös puolustuspelin osalta varmalla pohjalla, joten Japanin pitäisi pystyä myös itse ohjaamaan peliä kohti Kroatian maalia. Juoksuvoimaa joukkueessa riittää, mutta erikoistilanteissa pienikokoinen joukkue voi olla ongelmissa. Itakura on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi puolustuksesta, myös hyökkääjä Takefusa voi olla sivussa sairauden vuoksi.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kroatian puolustus todella hyvässä vireessä

Kroatia taisteli kovasti jokaisessa alkulohkon ottelussaan, ja tuloksena oli F-lohkon toinen sija yllättäjä Marokon jälkeen. Kroatia pelasi 0-0-tasapelit Marokkoa ja Belgiaa vastaan, mutta iloitteli Kanadan nurin lukemin 4-1. Kroatian peli on ollut juuri sen näköistä kuin ennen kisoja oletettiin, yksi päästetty maali ja kaksi tasapeliä ilman ainuttakaan tehtyä osumaa on hyvin Kroatian näköistä. Puolustuspelin varaan on hyvä rakentaa, mutta joukkueen pitäisi löytää myös enemmän hyökkäystehoja pudotuspeleihin.

Ivan Perisic ja Luka Modric ovat Kroatian pelin sielu, mutta joukkueesta löytyy tasaisesti laatua läpi koko joukkueen. Kramaric osui kahdesti Australiaa vastaan, mutta nyt tehoja pitäisi tulla myös nähtyä useammin. Kroatian puolustusta on todella vaikea murtaa, jonka huomasi myös Belgia, joka yritti omassa kohtalon pelissään vimmaisesti saada edes yhden maalin aikaiseksi. Kroatialla ei poissaoloja ole, joten kokoonpanoetu säilyy joukkueelle Japaniin nähden.

Kroatia niukasti Japanin edellä

Japani ja Kroatia ovat tuttu taistelupari aikaisemmista MM-kisoista vuosilta 1998 ja 2006, nämä ottelut olivat todella tasaisia ja vähämaalisia, Kroatia voitti -98 kisoissa 1-0, ja kahdeksaa vuotta myöhemmin pisteet jaettiin tasan tuloksella 0-0. Japani ja Kroatia ovat tälläkin kertaa varmasti tasainen taistelupari, maaleilla tuskin tässäkään mällätään. Materiaalietu on Kroatian puolella, ja nähtäväksi jää kuinka paljon Japanin pelaajat jaksavat jälleen juosta pallottomana. Alle 2.5 maalia tai Kroatian eteneminen puolivälieriin ovat mielenkiintoisimmat pelikohteet tähän tasaiseksi ennakoituun otteluun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!