29.11. Jalkapallon MM-kisat: Hollanti – Qatar | Hollanti jättää Qatarin A-lohkon hännille

29.11.2022 klo 17:00

Hollanti -1

Panos
2.5/5

MM-kisojen alkulohkovaiheen viimeinen ottelukierros alkaa tiistaina. Hollanti kohtaa kisaisäntä Qatarin klo 17.00.

Hollanti pääsee lohkokärjessä Qataria vastaan

Hollannin MM-taival ei ole sujunut aivan odotetulla tavalla. Avausottelussa joukkue kaatoi Senegalin 2-0, mutta toisessa ottelussaan Ecuadoria vastaan tuloksena oli pistejako 1-1-tuloksella. Kahden kierroksen jälkeen tilanne alkulohkossa on kuitenkin Hollannilla edullinen, joukkue johtaa A-lohkoa tasapistein Ecuadorin kanssa. Qatarin kaatamalla jo varma pudotuspelipaikka varmistuu myös lohkovoitoksi, jolla voi olla myönteinen vaikutus tuleviin jatkopeleihin.

Memphis Depay on kuntouttanut itseään kuntoon loukkaantumisen jäljiltä. Depay on pelannut turnauksessa vielä säästeliäästi, sillä sekä Senegalia että Ecuadoria vastaan hyökkääjä tuli kentälle vaihdosta. Depayllä on kunnossa ollessaan mahdollisuus piristää Hollannin hyökkäyspään pelaamista, ja Qataria vastaan edessä saattaa olla ensimmäinen 90-minuuttinen. Materiaaliltaan ja taktiselta osaamiseltaan Hollanti on selkeästi Qataria edellä. Loukkaantumisia ei ole, joten kokoonpanon suhteen Louis van Gaal saa valita haluamansa miehistön.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Qatar jäämässä A-lohkon hännille

Qatarin taival MM-kisaisäntänä on sujunut pelillisesti heikosti. Joukkue taipui avauksessaan Ecuadorille 0-2, mutta pelillisesti Qatar oli todella paljon perässä pelin nopeuden suhteen. Toisella kierroksella tappioputki jatkui, kun Senegal kaatoi Qatarin 3-1. Tulosten myötä Qatarilla ei ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin, A-lohkon jumbopaikka on myös hyvin todennäköinen lopputulos, mikä olisi heikoin noteeraus MM-kisaisännistä kautta aikain.

Qatarin pitkä valmistautumisjakso MM-kisoihin ei näytä tuoneen joukkueelle kilpailuetua, vaan oman maan pääsarjassa pelaavista pelaajista koottu joukkue on laadullisesti ja taktisesti todella pahasti perässä Senegalin ja Ecuadorin tasoisia maita vastaan. Lohkon päätösottelussa Qatar varmasti yrittää kaikkensa, mutta vaikea on nähdä joukkueen pystyvän haastamaan Hollantia, joka on kyllästetty edelleen isolla määrällä yksilötaitoa.

Hollanti hyökkää Qatarin kumoon

Hollannin vire pidemmältä ajalta on ollut todella hyvä, joukkue on pelannut jo 17 ottelua peräkkäin tappioita, ja hyvällä tuloksella tiistaina MM-turnaus jatkuu 16 parhaan joukossa. Hollannin hyökkäyspeli ei ole vielä ollut parhaimmillaan, mutta nyt joukkue saa oivan mahdollisuuden harjoitella maalipaikkojen rakentamista ja viimeistelyä, Qatar ei millään pysty täyttä ottelua puolustamaan ilman takaiskuja. Pelin temmossa on hurja ero Hollannin eduksi, joka lopulta kääntää ottelun sen voitoksi, eikä marginaali välttämättä ole kovinkaan pieni.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!