2.12. Jalkapallon MM-kisat: Etelä-Korea – Portugali | Portugali nostanut odotuksia ylöspäin

2.12.2022 klo 17:00

Portugali

Panos
2/5

Viimeisetkin alkulohkot pelataan loppuun perjantaina. H-lohkossakin riittää jännitystä, kun toinen jatkopaikka on kolmen joukkueen tavoitteena. Etelä-Korea kohtaa Portugalin klo 17.00 alkavassa ottelussa.

Etelä-Korean hyökkäyspeli tehotonta

Etelä-Korealla on edelleen sauma edetä 16 parhaan joukkoon, vaikka joukkue on ilman voittoa kahden kierroksen jälkeen. Avauskierros toi tasapelipisteen Uruguayta vastaan, ottelu päättyi 0-0. Ghanaa vastaan Etelä-Korea osoitti sitkeytensä, kun joukkue nousi 0-2-tappioasemasta tasoihin, vain hävitäkseen lopulta karvaasti lukemin 2-3. Pelit alkulohkossa ovat menneet sen verran ristiin, että joukkueella on edelleen mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Etelä-Korea sai hieman hyökkäyspeliinsä puhtia Ghanaa vastaan, mutta vauhdista ja kollektiivisesta pelistä huolimatta tehot ovat isossa kuvassa olleet vähäiset. Son on edelleen hyökkäyspelin sielu, vaikka Cho Gue-sung kaksi maalia Ghanan verkkoon iskikin. Fyysisesti Etelä-Korea on hieman heiveröisempi kuin moni muu joukkue, tämä voi koitua joukkueen kohtaloksi myös Portugalia vastaan, joka osaa olla halutessaan ilkeä ja kova. Poissaoloja joukkueella ei ole, joten sen suhteen Etelä-Korea pääsee parhaalla joukkueellaan jahtaamaan pudotuspelipaikkaa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Portugali edennyt tappioitta

Portugali on esiintynyt MM-turnauksessa toistaiseksi vahvasti, ja joukkue on H-lohkon kärjessä kahdella voitollaan. Ghana kaatui maali-iloittelun jälkeen 3-2, Uruguayta vastaan esitys oli tasapainoisempi, ja voitto kirjattiin toisen kierroksen ottelusta lukemin 2-0. Portugali oli jo ennen kisoja yksi potentiaalinen menestyjäehdokas, mutta vahvat otteet kentällä ovat nostaneet joukkueen osakkeita entisestään. Hyvävireinen Portugali voi edetä turnauksessa vielä pitkällekin.

Bruno Fernandes on heiluttanut Portugalin tahtipuikkoa hyökkäyspäässä, ja taitava keskikentän taituri on iskenyt jo tehot 2+2. Koko Portugalin joukkue on fiksusti rakennettu, ja laatua on jokaisella pelipaikalla. Vaikka Portugali on onnistunut hyökkäyspäässä mukavasti, on sillä vielä kehitettävää johtoasemassa pelaamisessa. Kokoonpanotilanne on elänyt hieman, sivussa joukkueesta ovat varmuudella Danilo, Mendes ja Otavia. Myös Cristiano Ronaldo kärsiin jonkin asteisesta loukkaantumisesta, joten kierrätystä kokoonpanossa nähtäneen myös kärjen osalta.

Portugalilta löytyy laatua myös penkiltä

Etelä-Korea tarvitsee lohkovaiheen viimeisestä ottelusta voiton, joten joukkueen on oltava aktiivinen ja haettava vähintään yhtä maalia. Portugalin jatkopaikka on jo varma, myös lohkovoitto on ilman suurta romahdusta joukkueen hallussa. Tästä ja loukkaantumisista johtuen Portugalin kokoonpanossa nähtäneen muutoksia. Kaikkinensa Portugalin kokoonpano on todella laadukas, ja vaikka Ronaldo ja muutama muukin runkopelaaja on sivussa, kentällä laatua nähdään Felixin, Silvan ja ehkä muutaman nuoren ja nälkäisen talentin muodossa. Koska ottelussa vielä panosta on, Portugalia voi hyvällä syyllä pelata ottelun voittajaksi, kierrätyksistä huolimatta laatu kentällä on todella hyvä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!