27.11. Jalkapallon MM-kisat: Espanja – Saksa | Saksa kuilun partaalla jatkopaikan suhteen

27.11.2022 klo 21:00

Espanja

Panos
1.5/5

Sunnuntain MM-kisapäivä päättyy todelliseen huippukamppailuun, jossa Espanja kohtaa Saksan. Ottelu alkaa klo 21.00.

Espanja avasi kisat räväkästi

Espanjan MM-avaus oli joukkueen kannalta loistelias. Selkeä, ylivoimainen 7-0 voitto Costa Ricasta ei jättänyt kysymyksille sijaa, Espanja on valmis menestymään myös näissä MM-kisoissa. Omassa päässä pidetty nollapeli oli osoitus joukkueen oman pään pelaamisen selkeydestä, mutta seitsemän tehtyä maalia ja kuusi eri maalintekijää luovat loistavat jatkonäkymät huippuotteluun Saksaa vastaan, voitolla Espanja naulaisi jo jatkopaikan pudotuspeleihin.

Costa Ricaa vastaan Espanja piti palloa jopa 81%. Saksaa vastaan haaste kovenee, ja joukkueen on oltava valmiimpi molemmissa kenttäpäädyissä, mikäli La Roja haluaa juhlia voittoa myös tämän ottelun jälkeen. Ensimmäisen ottelun perusteella Espanjalla pallo liikkuu nopeasti, ja paikkoja se pystyy varmasti luomaan myös todellisia huippumaita vastaan. Loukkaantumisia ei ole, joten senkin puolesta näkymät loistavaan MM-turnaukseen ovat vahvalla pohjalla.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Saksan kipupisteet esille Japani-tappiossa

Saksan maajoukkue on jo useamman vuoden ajan ailahdellut, eikä tutuksi tullutta konemaista jyräämistä ole nähty kuin ajoittain. MM-turnaus joukkueelta alkoi karmealla 1-2-tappiolla Japania vastaan, ja tappion myötä joukkue on veitsi kurkulla Espanjaa vastaan. Mikäli Saksa häviäisi myös Espanjalle, ja Japani voittaisi Costa Rican, olisi Saksan MM-kisat ohitse alkulohkojen jälkeen, eikä potentiaalista menestyjää pudotuspeleissä nähtäisi.

Saksan maajoukkueessa on ollut paljon muutoksia, ja joukkue on vielä monilta osin keskeneräinen. Joachim Löwin aikajakso kesti kuitenkin ehkä hieman liian pitkään, ja Hansi Flick on vasta alkuvaiheessa joukkueensa kanssa. Kai Havertz on työteliäs kärki joukkueessa, mutta niin seurajoukkueessa kuin Saksan paidassa tehot ovat olleet vähäiset. Manuel Neuer on isossa roolissa Saksan maalilla, mutta edes hän ei pysty paikkaamaan Saksan pelissä olevia isoja puutteita. Saksan peli ei vielä reagoi tarpeeksi nopeasti tilanteenvaihtoihin, ja puute näkyy sekä puolustuksessa että hyökkäyspäässä. Vastaiskut ovat tällä hetkellä Saksan isoin murhe, se ei tunnu osaavan puolustaa niitä tavalla, joilla niistä olisi sen maalille vähiten uhkaa.

Espanja pystyy hyökkäämään Saksan kumoon

Espanjan ja Saksan kisat alkoivat täysin eri tavalla. Espanja on täynnä itseluottamusta ja useampi pelaaja sai hyvän startin kisoille. Saksa on heti toisessa ottelussaan kuilun partaalla, eivätkä pelaajat ole laadultaan aivan sitä mihin maassa on totuttu. Espanja kohtasi Saksan Nations Leaguessa vuonna 2020, vieraissa tuloksena oli 1-1-tasapeli, kotona La Roja juhli upeaa 6-0-voittoa. Saksa joutuu nyt avaamaan peliään, sillä vain voitto voi olla tulos jolla se olisi edelleen mukana pudotuspelitaistossa. Espanja saanee siis ottelussa lukuisia vastaiskun paikkoja, joista huippuvireinen joukkue pystyy viimeistelemään voittoon tarvittavat osumat.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!