25.11. Jalkapallon MM-kisat: Englanti – USA | Englannilla mahdollisuus varmistaa lohkovoitto

25.11.2022 klo 21:00

Englanti

Panos
2.5/5

B-lohkon toisen kierroksen ottelussa vahvasti kisat avannut Englanti kohtaa USA:n. Ottelu alkaa klo 21.00.

Englanti murskasi Iranin

Englanti sai MM-kisoille haluamansa alun, kun joukkue murskasi Iranin lukemin 6-2. Etenkin ensimmäinen puoliaika oli täysin Englannin hallintaa, ja joukkueen hyökkäyspeli oli monipuolista ja tehokasta, josta kertoo viisi eri maalintekijää. Englannilla on todella laaja ryhmä, ja joukkueen penkiltä löytyy todellisia supervaihtomiehiä, joita se voi käyttää otteluiden loppuhetkillä tuomaan kentälle lisää energiaa ja hyökkäyspään tehoja.

Irania vastaan Englanti pääsi todella helpolla. Nyt vastus kovenee hieman, mutta myös USA:ta vastaan Englanti on suosikin asemassa. Keskikenttäpelaaja James Maddison on edelleen sivussa, ja näyttää vahvasti siltä että Maddison ei turnauksessa pelaa. Harry Kane sai myös kolhuja Iran-pelissä, mutta ykköskärki näyttäisi olevan pelikunnossa. Englanti ei yhteen poissaoloon kaadu, vaan hyökkäysvoima joukkueessa on valtava, tehoja odotetaan jatkossakin Sakalta, Kanelta, Sterlingiltä ja Phil Fodenilta, joka aloitti edellisen ottelun vaihtopenkin puolelta.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

USA hyytyi lopulta Walesia vastaan

USA joutui tyytymään 1-1-tasapeliin Walesia vastaan. Tulos oli loppujen lopuksi hyvin oikeudenmukainen, vaikka USA vei peliä ensimmäisen puoliajan. Englannin jälkeen USA kohtaa vielä Iranin, ja paukut laitetaan varmasti siihen otteluun, silloin pelissä voi olla lohkon toinen sija ja pudotuspelipaikka. Wales-ottelussa ilmi tuli USA:n materiaalin kapeus, vaihtopenkiltä ei juurikaan löytynyt vaihtoehtoja, jotka olisivat parantaneet joukkueen peliä ottelun loppuhetkillä.

Christian Pulisic osoitti heti arvonsa USA:n hyökkäyspeliin, kun keskikenttäpelaaja syötti upealla oivalluksella joukkueensa ainoan osuman avausottelussa. USA:n hyökkäyspää ja koko joukkue on suht nimetön, eikä muita isoja tähtiä joukkueesta löydy. Weahille maali oli iso osuma, sillä vikkeläjalkainen laituri on yksi pelaaja, jolta odotetaan myös tehoja. USA jäänee puolustuskannalle Englantia vastaan, ja pyrkii iskemään vastaan pallonmenetysten jälkeen.

Englanti lähellä hurmosta

Englanti ja USA ovat kohdanneet viimeksi 2018 maaottelussa, jolloin Englanti oli selkeästi parempi lukemin 3-0. Englannin maajoukkueessa on selkeä rakenne, ja keskikenttä sekä hyökkäys huokuu taitoa ja vaarallisuutta. Englanti sai omille kisoilleen unelma-alun, ja pahimmat paineet karisivat upeassa voitossa pois harteilta. Joukkue pääsee flow-tilassa USA:ta vastaan, ja ennusmerkit povaavat voittoa myös toisessa ottelussa Englannille, jolla joukkue varmistaisi B-lohkon voiton.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!