4.12. Jalkapallon MM-kisat: Englanti – Senegal | Englannin materiaali häikäisee laajuudellaan

4.12.2022 klo 21:00

Englanti

Panos
2.5/5

Sunnuntain jälkimmäisessä MM-neljännesvälierässä Englanti kohtaa Senegalin. Ottelu alkaa klo 21.00.

Englanti löytänyt peli-ilonsa vaikean syksyn jälkeen

Englanti eteni MM-kisojen pudotuspeleihin tappioitta, ja odotukset joukkueen menestyksen ympärillä ovat suuremmat kuin turnauksen alla. Kisat joukkue avasi upealla 6-2-voitolla Iranista, mutta toisella kierroksella joukkueen hyökkäyspeli yski tiiviin USA:n kanssa, tuloksena oli 0-0-tasapeli. Lohkon päätöspeli Englannilla oli Walesia vastaan, tuloksena komea 3-0-voitto. Nations Leaguen heikot otteet on nyt selkeästi unohdettu, ja Englanti on vahvasti tyrkyllä kahdeksan parhaan joukkoon.

Englanti iski alkulohkossa yhdeksän maalia ja päästi kaksi, joten ainakin näiden otteluiden perusteella kenttätasapaino on kunnossa. Hyökkäysvoimaa joukkueesta löytyy, sillä peräti kuusi eri pelaajaa on juhlinut jo maalia turnauksessa, Marcus Rashford peräti kolmesti ja Bukoya Saka kahdesti. Harry Kane on edelleen ilman maalia, mutta maalisyöttöjä löytyy kolme kappaletta. Ben White jatkaa sivussa Englannin puolustuksesta, mutta erittäin laajalla materiaalilla varustettu joukkue selviää Whiten poissaolosta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Senegalilla kaksi isoa poissaoloa

Senegalin pudotuspelipaikka oli joukkueelta hyvä suoritus, etenkin kun joukkue pelaa Qatarissa ilman suurinta ykköstähteään Sadio Manea. Joukkue taipui turnauksen avausottelussaan Hollannille 0-2, mutta voitti Qatarin 3-1 ja Ecuadorin lukemin 2-1. Tulosten myötä A-lohkosta tuloksena oli toinen sija ja paikka 16 parhaan joukkoon, mutta nyt taso nousee vastustajien osalta todella korkeaksi, ja Senegalilla voi olla ongelmia oman puolustuspään tiiveyden kanssa.

Senegal onnistui alkulohkossaan Hollanti-tappiota lukuunottamatta hyökkäyspelissään, mutta Sadio Manen poissaolo syö varmuudella joukkueen tehoja. Samaan aikaan puolustuspeli on ollut hieman epävarma, ja mm. Qatar iski kisojen ainoan osumansa Senegalin verkkoon. Idrissa Gueye on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi, joka on iso menetys Senegalin keskikentällä, myös Kouyate saattaa olla sivussa. Koulibaly oli isossa roolissa jatkopaikan ratkaisseessa voitossa topparina, mutta Senegal tarvitsee koko joukkueen suoritusta horjuttaakseen Englantia.

Englannin materiaalietu tuo sille lopulta voiton

Englanti nautti ennakkosuosikin asemaa Senegalia vastaan. Englannin materiaali on todella laaja, ja joukkue saa tuoreita jalkoja aivan ottelun loppuhetkilläkin kentälle, ja tämä on ehdoton etu neljännesvälierää ajatellen. Senegal on ollut oman puolustuspään kanssa ongelmissa läpi kisojen, ja Englannin parhaimmillaan huumaavan hyvä keskikentän ja hyökkäyksen yhteispeli on omiaan sekoittamaan Senegalin pakkaa. Englanti etenee puolivälieriin, jos se ei hermoile liikaa vaan pystyy normaaliin suoritukseen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!