27.11. Jalkapallon MM-kisat: Belgia – Marokko | Marokon puolustus aiheuttaa ongelmia Belgian tähdille

27.11.2022 klo 15:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Sunnuntaina pelataan useampi mielenkiintoinen kamppailu MM-kisoissa. Belgian ja Marokon välinen kohtaaminen alkaa klo 15.00.

Belgia isoissa ongelmissa Kanadaa vastaan

Belgian MM-avaus oli odotuksia heikompi Kanadaa vastaan, vaikka joukkue ottelun voittikin 1-0-lukemin. Kanadan agressiivisuus ja prässi aiheuttivat Belgialle ongelmia läpi ottelun, mutta joukkueen puolustus selvitti ottelun pääosin puhtain paperein. Myös tähtivahti Thibaut Courtois näytti arvonsa joukkueelle, kun hän torjui Kanadan rangaistuslaukauksen ottelun alkupuolella. Avausvoitto turnauksessa on varmasti tuonut harmoniaa ja rauhaa joukkueen sisällä, MM-projekti on täysin aikataulussa.

Romelu Lukaku on edelleen epävarmojen joukossa, sillä hyökkääjä parantelee edelleen syksyn aikana tullutta vammaansa. Batshuayi osui Kanadaa vastaan, ja hyökkääjä oli myös syksyllä erinomaisessa maalivireessä Nations Leaguessa. Belgialla on käsissään todella laadukas joukkue, jonka pitäisi pystyä saamaan koneestaan hieman enemmän irti lopputurnauksissa, peli on edelleen varovaisen näköistä ja hieman tehotonta. Avausvoitto lienee vapauttanut ilmapiiriä, ja Marokkoa vastaan kentällä nähtäneenkin aktiivinen joukkue, joka pyrkii hyödyntämään pallollisia vahvuuksiaan läpi ottelun.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Marokon puolustaminen kovalla tasolla

Marokko avasi MM-kisat omalta osaltaan 0-0-tasapelillä Kroatiaa vastaan. Marokko on osoittanut olevansa vahva joukkue omalla puolustusalueella, eikä joukkue höntyile pallon kanssa missään vaiheessa. Marokko on edelleen tiukasti mukana kisassa jatkopaikkojen suhteen, mutta Belgia on hyökkäyssuuntaan paljon vaikeampi vastustaja kuin mitä Kroatia oli. Marokko on pelannut kaikki ottelut huomioiden jo seitsemän ottelua peräkkäin tappioitta, ja oma pää on pysynyt puhtaana hyvällä prosentilla.

Marokon ongelmaksi voi muodostua joukkueen tehottomuus omassa hyökkäyspäässä. Se ei pysty luomaan ylivoimatilanteita nopeilla pallonsiirroilla, eikä isoja riskejä oteta missään kohtaa ottelua ellei ole aivan pakko. Joukkue sai ainoastaan yhden laukauksen kohti maalia Kroatiaa vastaan, ja samanlaiset lukemat voivat olla lähellä myös Belgiaa vastaan. Puolustuspeli on niin tiivistä, että monella joukkueella on ongelmia löytää keinot maalintekoon.

Riskejä vältellään

Belgia ja Marokko eivät ole kohdanneet yli 14 vuoteen, joten joukkueet eivät toisilleen ole kovinkaan tuttuja. Helppoja maaleja kumpikaan joukkue ei tule päästämään, vaan hyökkäyksiä rakennellaan rauhassa. Lukakun poissaolo toisi edelleen miinusta Belgialle, Lukakun fyysisyys toisi erilaista uhkaa Marokon puolustusalueelle. Kumpikaan joukkue ei lähtökohtaisesti halua hävitä tätä toisen kierroksen ottelua, jonka vuoksi maalimäärä voi jäädä hyvinkin alhaiseksi. Belgia on ottelussa niukka suosikki, mutta Marokon tiivis puolustuspää aiheuttaa Belgialle takuulla isoja ongelmia.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!