30.11. Jalkapallon MM-kisat: Australia – Tanska | Tanska pakkovoiton edessä

30.11.2022 klo 17.00

Tanska

Panos
2.5/5

D-lohko pelataan loppuun keskiviikkona. Tanska on pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuu Australia. Ottelu alkaa klo 17.00.

Australian puolustus iso kysymysmerkki Tanskaa vastaan

Australia on kahden pelatun kierroksen jälkeen edelleen kiinni jatkopaikassa pudotuspeleihin, sillä vaikka joukkue jäi Ranskan jalkoihin luvuin 1-4, oli Tunisiasta napattu 1-0-voitto todella tärkeä. Australia on tullut hyvin häpeilemättömään tyyliin MM-kisoihin, ja joukkue oli etenkin Ranskaa vastaan hyvin aktiivinen, vaikkakin tulos oli lopulta tappiollinen. Tasapeli Tanskaa vastaan riittäisi pudotuspelipaikkaan, mutta haaste on todella iso.

Australian hyökkääjät ovat onnistuneet turnauksessa kohtalaisesti, sillä Duke ja Goodwin ovat molemmat osuneet kertaalleen. Joukkue on hyödyntänyt hyvin laitoja hyökkäyksien rakentelussa, mutta todellisia huippumaita vastaan joukkueen rakenne ei tunnu kestävän, puolustus on edelleen epävarma. Puolustaja Nathaniel Atkinson on sivussa puolustuksesta, josta hieman miinusta Australialle.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Tanskalla varaa parantaa

Tanska on D-lohkossa kolmantena. Joukkue jäi maalittomaan tasapeliin Tunisiaa vastaan, ja taipui tiukan taistelun jälkeen Ranskalle 1-2. Etenkin Ranska-ottelu oli lupauksia herättävä, Tanska sai ottelun aikana luotua useita maalipaikkoja, ja joukkue pystyi haastamaan Ranskan tasapäin. Tanska ei pienistä hätkähdä, vaikka lohkon tilanne on vaikea, viime kuukausina joukkue on kaatanut mm. Ranskan kahdesti, Itävallan kahdesti ja Serbian kertaalleen.

Christian Eriksen on isossa roolissa Tanskan hyökkäyspään pelaamisessa, Eriksen löytää kentältä ”taskuja” joihin syötellä ja nämä oivallukset avaavat tilanteita varmasti myös Australiaa vastaan. Puolustaja Andreas Christensen onnistui maalinteossa Ranskaa vastaan, ja joukkueen hyökkäyspäällä on petrattavaa hyökkäystehojen suhteen. Delaney jatkaa sivussa keskikentältä, josta hieman miinusta Tanskalle.

Tanskan laitettava kaikki peliin

Tanska oli kisojen alla potentiaalinen menestyjäehdokas, ja viime EM-kisojen välieräjoukkueella on vielä parannettavaa. Tunisiaa vastaan puolustuspeli oli rautaa, mutta joukkue pystyy olemaan ylöspäin pelatessa edelleen nopeampi ja agressiivisempi. Joukkueet kohtasivat viimeksi myös MM-kisoissa 2018, jolloin ottelu päättyi pistejakoon 1-1-tasapelissä. Tanskalla on potentiaalia nähtyä parempaan, ja joukkueella on keinot murtaa Australian puolustus useampaan otteeseen keskiviikon mielenkiintoisessa ottelussa. Vain voitto nostaa Tanskan pudotuspeleihin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!