22.11. Jalkapallon MM-kisat: Argentiina – Saudi-Arabia | Argentiina yksi isoista mestarisuosikeista

22.11.2022 klo 12:00

Argentiina -1

Panos
3/5

Tiistaina MM-kisoissa urakkansa aloittaa yksi kisojen suurimmista voittajasuosikeista, kun Argentiina kohtaa Saudi-Arabian klo 12.00 alkaen.

Argentiina oppinut voittamaan

Argentiina on kisojen kuumimpia voittajasuosikkeja, eikä suotta. Joukkue voitti vihdoin Leo Messin johdolla Copa American viime vuonna, ja joukkueessa on todellista tekemisen meininkiä ollut viime aikoina. MM-karsinnat Argentiina hoiti mallikkaasti, kun se sijoittui toiseksi, edellään ainoastaan Brasilia. MM-turnaukseen valmistavat ottelut ovat sujuneet myös loistavasti, joukkue on kaatanut maaotteluissa Viron 5-0, Hondurasin ja Jamaikan 3-0 sekä viime viikolla Arabiemiirikunnan Liiton 5-0. Vastukset eivät ole kaikkein kovimpia, mutta Argentiinan pelillinen ote on ollut raikas.

Argentiinan joukkue on täynnä taitoa ja nopeutta, joukkue prässää agressiivisesti ja iskee vauhdilla vastustajan pallonmenetysten jälkeen. Ongelmaa ei tuota myöskään pallon pitäminen, tahtipuikkoa heiluttaa Messi, ja ääritaitavan hyökkäyspään johtotähtiä ovat Lautaro Martinez ja Julian Alvarez. Argentiina on pelannut tappioitta peräti 36 ottelua peräkkäin, ja joukkueen vire on nyt vastustajien kannalta pelottavan kova. C-lohkosta Argentiinan tulisi selvitä jatkoon kohtalaisen helposti.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Saudi-Arabia liian kovassa seurassa

Saudi-Arabia ei ole kansainvälisessä jalkapallossa juhlinut, ja joukkueen taival lienee kivikkoinen myös tälläkin kerralla. Argentiinan jälkeen vastaan tulevat vielä Meksiko ja Puola, joten joukkue joutuu venymään todella paljon jatkopaikan saavuttaakseen. Saudi-Arabia on kuudetta kertaa MM-kisoissa, joten aivan noviisi se ei ole, mutta viime aikojen vire 1-4-1 ei ihmeitä lupaa. Joukkue hävisi viime viikolla maaottelussa Kroatialle 0-1, mutta on pelannut tasan USA:n, Panaman ja Albanian kanssa sekä voittanut Islannin. Nyt edessä on kuitenkin kovempi haaste kuin mitä sillä on hetkeen ollut.

Kuten monilla saman alueen maajoukkueilla, myös Saudi-Arabia on kasattu ainoastaan maan pääsarjassa pelaavista pelaajista. Tämä on ongelmallista MM-kisojen tapaisessa turnauksessa, jossa vastaan tulee todella kovia nippuja. Puolustuspeli joukkueella toimii suht hyvin, mutta anti hyökkäysalueella on ollut perin vaisua. Paukut laitetaan Puolaa ja Meksikoa vastaan, Argentiinaa joukkue tuskin pystyy täyttä 90-minuuttista haastamaan.

Argentiinalla valtava palo voittaa

Joukkueilla ei lähihistoriaa keskenään ole, ja Argentiina lähteekin otteluun todella selkeänä suosikkina. Argentiina on iskenyt maaotteluissa vastustajansa maanrakoon, ja Saudi-Arabia on samaa tasoa kuin syksyn aikana tulleet muut vastustajat. Argentiinan hyökkäyspelaaminen on ollut niin raikasta, että joukkue ottanee selkeän voiton Saudi-Arabiasta. Messi ja kumppanit ovat päässeet voittamisen makuun, eikä joukkuetta ole helppo horjuttaa tällä hetkellä, Copa American voitto katkaisi pitkän, 28 vuoden voitottoman ajanjakson.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!