26.11. Jalkapallon MM-kisat: Argentiina – Meksiko | Argentiinalla pakkovoiton paikka

26.11.2022 klo 21:00

Argentiina

Panos
2/5

Jalkapallon MM-kisoissa yllätystappion Saudi-Arabialle kokenut Argentiina kohtaa lauantaina Meksikon. Ottelu alkaa klo 21.00.

Argentiina romahti kisa-avauksessa

Argentiina sai MM-kisoille pahimman mahdollisen alun. Joukkue hallitsi ottelua Saudi-Arabiaa vastaan suvereenisti ensimmäisen puoliajan, mutta ei onnistunut useasta maalipaikastaan huolimatta iskemään toista osumaa ja ensimmäinen puoliaika päättyi lukemissa 1-0. Saudi-Arabia teki todellisen ihmenousun kahdella maalillaan, ja Argentiina on Meksikoa vastaan tiukassa paikassa, tulosta on tultava, muuten kisat uhkaavat päättyä pannukakkuun.

Messi iski rangaistuspotkusta Argentiinan ainokaisen avausottelussa, ja jälleen kerran kaikki katseet kääntyvät Messiin. Muun joukkueen täytyy myös pitää pää kylmänä, joukkueella on tappiosta huolimatta edelleen sauma edetä pudotuspeleihin, mutta nyt koko joukkueen on pidettävä pää kylmänä. Lautaro Martinez, Angel Di Maria, Julian Alvarez ja kumppanit vaativat tasonnostoa, jotta joukkueen todellinen potentiaali saadaan esiin, Argentiina on kuitenkin hallitseva Copa America-voittaja.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Meksikon materiaali tasapaksua

Meksikon MM-avaus oli aika lailla odotusten mukainen. Joukkue pelasi 0-0-tasapelin Puolaa vastaan, ja yhdestäkin pisteestä se voi olla kiitollinen, sillä luottovahti Ochoa Guillermo torjui Robert Lewandowskin rangaistuspotkun. Meksiko on ollut takuuvarma MM-kävijä jo pidemmän aikaa, mutta joukkue ei ole pystynyt etenemään neljännesvälieriä pidemmälle pitkään, pitkään aikaan. Nyt joukkueen on taisteltava kovasti saavuttaakseen pudotuspelipaikan.

Meksiko kärsii hieman hitaasta pelinrakentelusta, eikä joukkueella ole mitat täyttävää ykköskärkeä. Raul Jimenez tuli Puolaa vastaan vaihdosta kentälle, mutta Jimenez ei ole päässyt omalle tasolleen vakavan päävamman jäljiltä, joka tuli Valioliigassa toissakaudella. Meksikolla on tasapelipisteen myötä kaikki saumat edetä pudotuspeleihin, mutta joukkue tarvitsee ehjän ja tasapainoisen esityksen ärsytettyä Argentiinaa vastaan.

Argentiinan noustava tasolleen

Argentiina on tiukassa paikassa nyt. Joukkueen luonnetta testataan todella, mutta Messin johdolla joukkue pystyy kääntämään karmean tappion vielä voitoiksi lopuissa alkulohkon otteluissa. Argentiina on ollut edellisissä keskinäisissä kohtaamisissa selkeästi edellä, joukkue on voittanut kolme edellistä kohtaamista kotonaan 3-0, 2-0 ja 2-0. Mikäli paineet eivät lamaannuta Argentiinaa, on materiaalietu niin huimasti sen puolella, että joukkueen suosikkiasema on perusteltu ja vetoihin voi ottaa mukaan Argentiinan voiton. Meksikon materiaali ei ole yhtä laaja taikka taitava, ja joukkue voi tällä kerralla jäädä kokonaan ulos pudotuspeleistä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!