3.12. Jalkapallon MM-kisat: Argentiina – Australia | Argentiinan peli vapautumassa

3.12.2022 klo 21:00

Argentiina yli 1.5 paitsiota

Panos
3/5

Lauantain jälkimmäisessä neljännesvälierässä Argentiina kohtaa Australian klo 21.00 alkavassa kamppailussa.

Argentiina parantaa koko ajan

Argentiinan alkulohkovaihe oli täynnä erilaisia tunnetiloja. Yhtenä suurimmista mestarisuosikeista turnaukseen lähtenyt joukkue hävisi avausottelun Saudi-Arabialle 1-2 ja joutui heti kuilun partaalle. Joukkueen peli parani hieman Meksikoa vastaan ja tuloksena oli tärkeä 2-0-pakkovoitto. Puolaa vastaan Argentiina ei sitten antanutkaan oikeastaan mitään mahdollisuuksia, vaan painoi pelin väkisin Puolan alueella ja voitti ison ottelun myöskin 2-0, nousten voitolla C-lohkon kärkeen.

Lohkovoitto oli Argentiinalle todella tärkeä senkin vuoksi, että lohkon toinen sija olisi tuonut neljännesvälierissä vastaan jo kuumavireisen Ranskan. Nyt Australiaa vastaan Argentiina on selvähkö suosikki, ja joukkueella on yksi peli aikaa parantaa peliään entisestään. Messi on edelleen korostetun isossa roolissa Argentiinan hyökkäyspelissä, mutta Julian Alvarez taisi napata lopullisesti avauspaikan heikosti esiintyneeltä Lautaro Martinezilta. Argentiinan joukkue huokuu edelleen huimaa potentiaalia hyökkäyspään osalta, ja Messi, Alvarez, Di Maria ja MacAllister ovat pelaajia, jotka pystyvät otteluita ratkomaan. Di Maria kärsii reisivammasta, joka saattaa pitää laiturin sivussa ottelusta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Australialla eivät eväät riitä pidemmälle

Australia yllätti monet etenemällä jatkoon D-lohkosta yhdessä Ranskan kanssa, joukkueen taakse jäivät Tunisia ja Tanska. Australia hävisi turnauksen avausottelunsa Ranskalle 1-4-lukemin, ottelu paljasti karulla tavalla joukkueen puolustuksen puutteet. Tämän jälkeen Australia kaatoi 1-0-lukemin niin Tunisian kuin Tanskankin, ja jatkopaikka pudotuspeleihin oli täysin ansaittu. Jatko-ohjelma on vaikea, sillä nyt edessä on pelkästään huippumaita.

Australia ei pallollisella pelillä hurmaa, vaikka joukkue pyrki myös Ranskan tasoista maata vastaan hyökkäämään rohkeasti koko kenttää hyväksi käyttäen. Tilanteen vaihdoissa joukkueen puolustus on hieman kömpelö, ja tämä voi koitua kompastuskiveksi myös jo Argentiinaa vastaan. Australian koko hyökkäyskalusto on osunut kertaalleen, joten joukkueen hyökkäyspää on oman leiviskänsä hoitanut kunniakkaasti. Haaste on kova Argentiinan tiivistä puolustusta vastaan, ja Australia joutuu ylittämään itsensä voittaakseen ottelun. Poissaoloja ei ole, joten kokoonpanon puolesta kaikki on valmista pudotuspeleihin.

Argentiina painaa pelin väkisin Australian alueelle

Argentiinan alkulohko oli hieman vaikean oloinen, mutta todellisuudessa joukkue pelasi viisi kohtalaista tai hyvää puoliaikaa ja vain yhden huonon, jolloin Saudi-Arabia pystyi varastamaan ottelun voiton. Meksiko – ja Puola-voitot nostavat joukkueen itseluottamusta, ja Argentiina ottaa pallon hallinnan myös Australiaa vastaan. Saudi-Arabia-tappiosta on varmasti oppia otettu, Argentiina ei jalkaa nosta kaasulta vaikka ottelussa johtoon menisikin. Argentiina rytmittää pelin kulkua, ja joukkue hakee murtavia syöttäjä läpi ottelun, jonka johdosta paitsioita on luvassa jälleen Argentiinan liukkaiden hyökkääjien osalta lukuisia. Tästä mukava pelikohde lauantain jälkimmäiseen MM-kamppailuun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!