6.7 Jalkapallon EM-kisat: Italia – Espanja | Italia suosikki etenemään finaaliin

2021-07-06 22:00:00

Vierasvoitto ei vetoa

Panos
2/5

Italia ja Espanja kohtaavat ensimmäisessä välierässä tiistaina klo 22.00 alkaen.

Italialla riittää ratkaisijoita

Italia meni vakuuttavalla tavalla jatkoon puolivälierässä Belgiaa vastaan, jonka se voitti 2-1. Voiton myötä Italia on nyt pelannut 32 ottelua peräkkäin ilman tappioita, ja voittojakin sillä on peräkkäin jo toistakymmentä. Italia on koko turnauksen ajan esiintynyt vakuuttavasti, ja pienistä ongelmista huolimatta se on pudotuspeleissä kaatanut jo Itävallan ja Belgian.

Hyökkäyspään tehot ovat jakautuneet usean pelaajan kesken, joka on hyvä asia Italialle. Pessina, Locatelli, Immobile ja Insigne ovat kaikki tehneet jo kaksi maalia, Barella ja Chiesa ovat osuneet kerran mieheen. Italian puolustus on ollut koko turnauksen vakuuttavassa kunnossa ja Chiellini pelasi Belgiaa vasten yhden maajoukkueuransa parhaan ottelun. Florenzi ja Spinazzola ovat sivussa välierästä, etenkin keskikentän Spinazzola on iso menetys.

Espanjalla enemmän rasitusta

Espanja on joutunut venymään kerta toisensa jälkeen, mutta niin vain joukkue on edennyt EM-turnauksessa jo neljän parhaan joukkoon. Kroatiaa vastaan neljännesvälierässä Espanja tarvitsi 120 minuuttia jatkopaikan hankkimiseen ja Sveitsiä vastaan tarvittiin 120min + rangaistuslaukauskisa ennenkuin voittaja selvisi. Myös Espanjan putki on ollut vakuuttava, se on nyt pelannut 12 ottelua peräkkäin ilman tappioita.

Myös Espanja on tehoillut usean pelaajan voimin, kun Ferran Torres, Alvaro Morata ja Pablo Sarabia ovat osuneet kahdesti. Espanja on hyökkäyspäässä vaarallinen, mutta oman pään pelaamisessa on edelleen puutteita. Kaksi edellistä ottelua venyneet jatkoajalle joten myös Espanjalla väsymys on selkeä huolen aihe välierän alla. Sarabia saattaa olla sivussa reisivamman vuoksi, josta hieman miinusta joukkueella.

Italia niukka suosikki

Italia ja Espanja ovat klassinen parivaljakko. Joukkueet ovat kohdanneet ahkerasti 2010-luvulla, kuudesta viime kohtaamisesta Espanja on vienyt kolme, kahdesti on pelattu tasan ja kerran Italia on juhlinut voittoa. Italia on ollut koko EM-turnauksen hieman vakuuttavampi kuin Espanja, mutta finaalipaikasta nähdään kiihkeä kamppailu. Ei olisi ihme jos tässäkin ottelussa voittajaa haettaisiin varsinaisen peliajan jälkeen, mutta Italia on ennakkoon hieman lähempänä finaalipaikkaa.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!