11.7 Jalkapallon EM-kisat: Italia – Englanti | Finaalissa kaihdetaan riskejä

2021-07-11 22:00:00

Alle 2 maalia

Panos
2.5/5

Jalkapallon EM-kisojen finaalissa kohtaavat kaksi turnauksen parasta joukkuetta, kun Italia ja Englanti aloittavat loppuottelun sunnuntaina klo 22.00 alkaen.

Italialla ei juurikaan heikkouksia

Italia joutui koville välierässä Espanjaa vastaan, ja ratkaisua haettiin aina rangaistuspotkukilpailusta saakka. Italia on on ollut läpi turnauksen todella vahva, ja Espanjaa vastaan joukkue joutui jo todella kovaan testiin. Italialla on menossa todella vahva jakso kansainvälisessä jalkapallossa, sillä on 33 ottelua peräkkäin ilman tappioita ja 14 viimeisintä ottelua ovat päättyneet joukkueen voittoon.

Italian pelissä ei isoja puutteita ole, mutta joukkueen pelissä myös omat vaaranpaikat piilevät, etenkin pallonmenetyksen jälkeen. Joukkue on kaatanut kuitenkin pudotuspeleissä jo Itävallan, Belgian ja Espanjan, joten pelin runko sillä on kunnossa. Puolustuksen lukkona maalilla Donnarumma on todella ulottuva ja hyvä, puolustuksessa Chiellini ja Bonucci ovat vahva parivaljakko, ja hyökkäyksessä Insigne ja Immobile ovat parhaimmillaan todella vaarallisia.

Englannin puolustus rautaa

Englannin turnaus on sujunut alusta alkaen vahvasti. Alkulohkonsa voittanut joukkue on pudotuspeleissä kaatanut Saksan, Ukrainan ja Tanskan. Tanska haastoi Englannin tosissaan finaalipaikasta, mutta Englanti pystyi ottelun loppupuolella pyörittämään omaa peliään tanskalaisten väsyessä. Harry Kane on löytänyt maalivireensä vaikeahkon alkuturnauksen jälkeen ja Tanskaa vastaan Kane viimeisteli voitto-osuman jatkoajan alkupuolella.

Englannin todellinen vahvuus on ollut sen vahva puolustuspelaaminen. Tanska oli ensimmäinen joukkue joka sai näissä kisoissa pallon Englannin verkkoon, muuten Englannin puolustus on pelannut erinomaisesti. Englanti on myös pelannut viimeiset 12 ottelua peräkkäin ilman tappiota, joten itseluottamus joukkueessa on kunnossa. Englannilla on kisoissa mukana todella vahva ja laadukas miehistö, josta löytyy todellista laatua penkiltä myös ottelun loppuhetkille, kuten myös Tanskaa vastaan nähtiin. Englannilla tuntui loppuvaiheessa olevan enemmän tuoreita jalkoja kentällä, kuin kaikki vaihtonsa käyttäneellä Tanskalla.

Varovaista peliä

Italia ja Englanti ovat klassinen taistelupari jotka ratkaisevat EM-kullan kohtalon. Molempien joukkueiden vahvuudet ovat erityisesti puolustuspäässä, joten odotettavissa on ennenkaikkea taktinen, puolustuksien välinen kamppailu. Italian ja Englannin kohtaamiset ovat olleet kautta aikojen tasaisia kohtaamisia, ja tälläkin kertaa ratkaisu saattaa tulla yhden maalin erolla. Ottelun panos on massiivinen, joka saanee ottelun alkupuolen olemaan erittäin varovainen ja riskejä kaihtava.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!