13.6 Jalkapallon EM-kisat: Hollanti – Ukraina | Lohko C:n ennakoitu kärkikaksikko kohtaa

2021-06-13 22:00:00

Hollanti & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2/5

Hollanti ja Ukraina pelaavat sunnuntain viimeisen EM-kisaottelun klo 22.00 alkaen.

Hollanti palannut kärjen tuntumaan

Hollanti on palannut lähemmäksi jalkapallomaailman huippua, kun se palasi jälleen EM-lopputurnaukseen edellisten MM- ja EM-karsintapettymysten jälkeen. Hollanti on päässyt jaloilleen ja pelaa taas omannäköistään futista, ja tulokset ovat parantuneet viime vuosina. Frank De Boer nappasi päävalmentajan pestin Ronald Koemanilta ja De Boerin Hollanti pelaa mieluiten 4-3-3 – muodossa. Myös Hollanti pelaa alkusarjan oman kotiyleisönsä edessä, josta on annettava hieman etua vastustajiin nähden.

Hollannin epäonneksi Virgil van Dijk ei ehtinyt toipua karmeasti loukkaantumisestaan ja kapteenin poissaolo puolustuslinjasta on iso menetys. De Vrij ja De Ligt ovat laadukas topparipari joka johdattaa Hollanin alkusarjasta jatkoon, mutta pelien koventuessa kysymysmerkkejä on enemmän. Memphis Depay on isossa roolissa hyökkäyksen kärkenä, joskin tehoja odotetaan myös Luuk De Jongilta, Danny Van De Beekiltä sekä Georgenio Wijnaldumilta. Hollanti on laadukas poppoo, joskin vielä kirjoittamaton kortti lopputurnauksen suhteen.

Ukraina on sitkeä

Ukrainan maajoukkue on pystynyt pelaamaan korkealla tasolla, vaikka joukkueen keskittymistä ovat häirinneet poliittiset myllerrykset, koronatartunnat ja epävarmuus Venäjän kanssa. Jalkapalloa maassa osataan pelata ja entinen huippupelaaja Andri Shevchenko on saanut luotsattua joukkueen hyvään iskuun. MM-karsinnat Ukraina aloitti kolmella tasapelillä Ranskaa, Suomea ja Kazakstania vastaan, harjoitusotteluissa kisojen alla joukkue kaatoi Pohjois-Irlannin ja Kyproksen.

Ukraina pelaa mielellään 4-1-4-1- muodostelmalla, jossa puolustuslinja on matala blokki, joka liikkuu pallon liikkeiden mukaan aktiivisesti. Manchester Cityssä puolustajana pelaava Oleksandr Zintshenko pyörittää maajoukkueessa peliä keskintällä yhdessä Malinovskyin kanssa. Ukraina on yhtenäinen ja työteliäs joukkue, joka on kuitenkin ehkä hieman liikaa kahden-kolmen maailmanluokan pelaajan varassa. Joukkueella räiskyy myös helposti yli, joka aiheuttaa erikoistilanteita omaan päähän sekä mahdollisia varoituksia ja jopa ulosajoja. Ukraina on suosikki etenemään lohkosta jatkoon Hollannin perässä, kaksi muuta joukkuetta ovat Itävalta ja Pohjois-Makedonia.

Etu Hollannilla

Hollanti ei ole ollut puolustussuuntaan se kaikkein tiivein joukkue, vaan päästettyjä maaleja on omiinkin ropissut tasaisesti. Hyökkäyspäässä tapahtuu oikeita asioita ja joukkue osaa maalinteon taidon. Ukraina on tiivis, isokokoinen joukkue, joka parhammillaan puolustaa tiiviisti. Ukraina antaa tasoitusta materiaalissa ja myös se päästää maaleja etenkin isompiaan vastaan. Peli-ideana on pelata maalien määrästä, sillä Hollannin kertoimet ovat painuneet liian alas.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!