27.6 Jalkapallon EM-kisat: Belgia – Portugali | Valtavat paineet molemmilla joukkueilla

2021-06-27 22:00:00

Yli 2.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

Belgia ja Portugali kohtaavat sunnuntai-illan huippukamppailussa klo 22.00 alkaen. Voittaja etenee kahdeksan parhaan joukkoon, häviäjän kisat loppuvat tähän.

Vahva Belgia

Belgia eteni pudotuspeleihin alkulohkostaan puhtaalla pelillä 3-0-0, kun joukkue kaatoi Venäjän, Tanskan ja Suomen. Belgian peli on ollut vakuuttavaa heti kisojen alusta, ja etenkin joukkueen keskikenttä ja hyökkäys ovat alati vaarallisia. Alkulohkon maaliero 7-1 on vakuuttava näytös kokonaisvaltaisesti pelistä, Belgian kultainen sukupolvi on valmis menestymään.

Romelu Lukaku on osunut kolmessa ottelussa yhtä monta kertaa, härkämäinen hyökkääjä on todella hankala pidettävä ja Lukaku on myös pallon saadessaan jalkaan hämmästyttävän nopea. Kevin De Bruyne rytmittää keskikentältä peliä, ja loistavien syöttöjen lisäksi De Bruyne pystyy myös itse viimeistelemään. Belgiasta ei isoja heikkouksia löydy, mutta nyt joukkue testataan ensimmäisen kerran tosissaan.

Portugalin peli ei ole tasapainossa

Portugali pelasi viihdyttävän alkusarjan F-lohkossa. Joukkue voitti Unkarin 3-0, hävisi Saksalle 2-4 ja pelasi Ranskan kanssa 2-2-tasapelin. Joukkue eteni lopulta lohkokolmosten vertailun kautta jatkoon. Hallitseva EM-mestari on ollut kovassa iskussa hyökkäyspäässä, mutta omassa päässä verkko on soinut tiuhaan entiselle puolustuspelin mestarille, tasapaino ei siis ole aivan kunnossa.

Cristiano Ronaldo vahvistaa paikkaansa EM-kisahistorian maalipörssin kärjessä. Ranskaa vastaan Ronaldo osui jälleen kahdesti (pilkulta) ja on turnauksen paras maalintekijä viidellä osumallaan. Diego Jota on myös lyönyt läpi ja hyökkääjä on pallon saadessaan vaarallinen. Portugalin puolustus ei ole ollut niin pitävä kuin on ennakoitu, tämä voi muodostua isoksi ongelmaksi turnauksen jatkoa ajatellen.

Valtava määrä maalipaikkoja

Belgia ja Portugali kohtaavat ottelussa jossa panokset ovat äärimmäisen kovat. Etenkin Belgialla menestyspaineet ovat valtavat, ja on mielenkiintoista nähdä miten joukkue selvittää paineet. Joukkueiden keskinäinen historia on kohtalaisen maalirikasta, ja ottelun panoksesta huolimatta maaleja odotetaan ottelussa. Molemmilla joukkueilla tarjonta pelaa ja etenkin Portugalin puolustustoiminta on jättänyt toivomisen varaa. Hyökkäyspäähän peli virtaa päädystä toiseen aktiivisesti.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!