31.5 Jääkiekon MM-kisat: Venäjä – Ruotsi | Ruotsi pelaa veitsi kurkulla

2021-05-31 20:15:00

Venäjä ml

Panos
4/5

Maanantaina jääkiekon MM-kisoissa pelataan iso ottelu, jossa Venäjä ja Ruotsi mittaavat toisiaan klo 20.15 alkavassa ottelussa.

Venäjä matkalla lohkovoittoon

Venäjä on edelleen A-lohkon kärjessä 12 pisteellään. Joukkueen saldo on neljä voittoa ja tappio. Venäjällä on mahdollisuus varmistella lohkovoittonsa Ruotsia vastaan, mutta tämä vaatisi voiton varsinaisella peliajalla. Venäjä on ollut tutun vahva hyökkäyspäässä 19 maalillaan, mutta myös puolustuspää on onnistunut toistaiseksi hyvin.

Venäjä sai huippuluokan vahvistuksen kun NHL:stä tuli huippuvahti Sergei Bobrovski joukkueen avuksi. Bobrovski on vielä karanteenissa eikä pelaa Ruotsia vastaan. Andon Burdasov pelaa upeaa turnausta ja on pelannut yli piste per peli-tahdilla tehoin 4+2, kuten myös Alexander Barabano tehoin 3+3. Hyökkäyspäässä Venäjä on alati vaarallinen ja ahnas hakeutumaan loistaviin maalipaikkoihin, ylivoimalla joukkue pyörittää kiekkoa nopeasti avaten vastustajan puolustuksen.

Vaisu Ruotsi

Ruotsin kisat ovat olleet vaikea alusta saakka. Joukkueen saldo on kuuden pelatun ottelun jälkeen kolme voittoa ja kolme tappiota, sunnuntai-illan voitto Slovakiasta nosti joukkueen toiveet pudotuspeleistä takaisin pinnalle. Ruotsi pelaa Venäjää vastaan selkä seinää vasten, tappiolla paikka pudotuspeleihin todennäköisesti häviää, Sillä Tshekki ja Tanska vaanivat pisteen päässä takana.

Ruotsin peli on ollut koko turnauksen ajan sekaisin ja tehotonta. Henrik Tömmernes on tehoilla 2+3 joukkueensa tehokkain pelaaja, joka kertoo paljon joukkueesta. Rickard Rakell on NHL-apuna Ruotsin mukana mutta näytöt ovat jääneet ohuiksi. Tshekille kärsitty 2-4-tappio voi jäädä kummittelemaan rajusti, mikäli Ruotsi taipuu Venäjälle ja jatkopaikka jää haaveeksi. Ruotsin peli ei pysy millään kasassa täyttä 60-minuuttista.

Venäjä päättää Ruotsin kisat

Venäjällä riittää motivaatiota yhtä paljon kuin Ruotsilla. Venäjä on ollut läpi turnauksen vahva, ja joukkue jauhaa omaa hyökkäyspeliään erästä toiseen. Ruotsi on ollut kankea, eikä pelihuumori ole missään vaiheessa ollut kohdallaan. Venäjä pystyy ärsyttämään tiukassa paikassa pelaavaa Ruotsia ja kisojen vakuuttavin joukkue nappaa mukavalla kertoimella voiton.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!