25.5. Jääkiekon MM-kisat: USA – Tshekki | USA suosikkina puolivälierään

25.5.2023 klo 16:20

USA

Panos
1.5/5

MM-kisojen puolivälierissä pelataan mielenkiintoinen kamppailu, jossa A-lohkon voittaja USA kohtaa B-lohkon neljänneksi jääneen Tshekin. Ottelu alkaa torstaina klo 16.20.

USA hallitsi alkulohkovaihetta

USA:n alkusarja oli poikkeuksellisen raikasta tekemistä Pohjois-Amerikkalaiselta joukkueelta. USA voitti kaikki alkusarjan ottelunsa, kaataen matkan varrella mm. Suomen 4-1 ja Ruotsin jatkoajalla 4-3. Tekeminen oli laadukasta sekä puolustus – että hyökkäyssuuntaan, USA teki alkulohkovaiheessa eniten maaleja ja päästi niitä toiseksi vähiten heti Ruotsin jälkeen, pelillinen ilme oli raikas heti turnauksen avanneesta Suomi-ottelusta lähtien.

USA on pelannut aikaisemminkin MM-kisoissa hyviä alkulohkoja, mutta meno on hyytynyt kummallisesti pudotuspeleissä. Nyt tilanne tuntuisi olevan eri, sillä nuorehko joukkue tuntuu viihtyvän hyvin yhdessä, ja kentälliset ovat löytäneet toisensa. T. J. Tynan on koko turnauksen pistepörssin toisena tehoilla 1+9, mutta USA:lla on riveissään useita onnistujia, kuten mm. Galrland, Gauthier ja Grimaldi. Tällä kertaa USA voi edetä turnauksessa aina finaaliin saakka, mikäli hermokontrolli säilyy, eikä joukkue ala oikomaan tekemisissään pudotuspeleissä.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Tshekki ei ole löytänyt omaa peliään vielä

Tshekin MM- turnaus on ollut vaikea alusta alkaen, ja joukkueen sijoitus B-lohkon neljäntenä oli varmasti joukkueelle itselleen myös pettymys. Alkulohkon saldo oli neljä voittoa ja kolme tappiota, tappiot tulivat kaikille Tshekin eteen ennättäneille joukkueilla, eli Latvialle, Sveitsille ja Kanadalle. Etenkin Sveitsiä ja Kanadaa vastaan esille tulivat pelitavalliset ongelmat, eikä Tshekki ole missään vaiheessa kuulunut MM-kultasuosikkien joukkoon.

Tshekillä on myös riveissään useita taitavia pelimiehiä, mutta monen muun maan tavoin heistä ei ole tullut yhtä yhtenäistä joukkuetta. Myös viime vuoden MM-turnauksessa oli haasteita, mutta kisat päättyivät silloin lopulta pronssimitaliin. Tshekki teki pudotuspeleihin selvinneistä joukkueista toiseksi vähiten maaleja, ja joukkue joutuu näyttämään parastaan murtaakseen USA:n tiiviin puolustuksen. Dominik Kubalik johtaa edelleen turnauksen pistepörssiä tehoin 8+4, ja Roman Cervenka sekä Michal Kempny säestävät tehokkaasti taustalla, mutta muuten muu Tshekin joukkue on jäänyt taka-alalle ollen hyvin tehoton.

USA haluaa rikkoa normaalin kaavan

Joukkueet kohtasivat viimeksi MM-kisojen pronssiottelussa, jossa Tshekki on etevämpi lukemin 8-4. Nyt etu on etukäteen ajateltuna USA:lla, sillä joukkueen peli on toiminut sekä ennakkoon heikompia että saman tasoisia joukkueita vastaan. Tshekin peli ei ole noussut liitoon oikeastaan missään kohtaa, joukkue oli ongelmissa myös Slovakiaa ja Norjaa vastaan alkusarjassa. USA:n voitto nostetaan rohkeasti mukaan liuskalle, vaikka joukkue onkin alisuorittanut raskaasti nimenomaan puolivälierissä aikaisempina vuosina. Tällä kertaa tarina voi olla eri, ja USA:lla on mahdollisuudet taistella jopa mestaruudesta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!