21.5. Jääkiekon MM-kisat: USA – Ruotsi | Jatkuuko Ruotsin voittoputki?

21.05.2022 Klo. 12:20

Ruotsi

Panos
2/5

USA ja Ruotsi kamppailevat lauantaina kello 12:20 alkaen paremmuudesta jääkiekon MM-kisoissa. Ottelu pelataan Tampereella Nokia Arenalla.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

USA:n motivaatio hukassa

Kotijoukkueeksi merkitty USA on aloittanut jääkiekon MM-kisat todella vaisusti pelillisesti. Tuloksellisesti peli on ollut kohtalaista, sillä neljästä pelaamastaan ottelusta se on kyennyt kolme voittamaan. Ainoan tappionsa USA kärsi Suomelle lukemin 4-1 vaihderikkaan pelin jälkeen. Itävaltaa vastaan USA joutui aina menemään jatkoajalle saakka ja Iso-Britanniaa vastaan pelaaminen yleisellä tasolla täysin hajutonta ja mautonta.

USA:n pelaamisesta huokuu se, että voiton nälkää ei vielä ainakaan näissä alkusarjan peleissä ole. Peli on kuritonta ja todella vaivalloisen näköistä. USA:n pelaajat ovat viihtyneet Tampereen yöelämässä, joka osittain kertoo joukkueen suhtautumisesta näihin kisoihin. Paperilla USA:lla on kohtuullisen hyvä nippu kasassa, mutta ne kirkkaimmat nimet puuttuvat. Matt Boldy, Ryan Hartman sekä Jon Merrill pukevat ensimmäistä kertaa USA-paidan mitä todennäköisemmin Ruotsi-pelissä. Kyseinen kolmikko on mukava lisäys USA:n joukkueeseen.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Ruotsi aloittanut kisat vahvasti

Ruotsi on aloittanut oman urakkansa jääkiekon MM-kisoissa vahvasti. Se on voittanut tähän mennessä kaikki neljä pelaamaan ottelua, joista viimeinen tuli Suomea vastaan voittolaukausten jälkeen lukemin 3-2. Ruotsi on kaatanut Itävallan, Tshekin ja Iso-Britannian Suomen lisäksi. Ruotsi pelasi ensimmäiset kolme ottelua ainoastaan kolmella ketjulla ja silti se on kyennyt dominoimaan pelejä. Ruotsi saa Toronto Maple Leafsista William Nylanderin kisoihin mukaan, joka on järisyttävän kova lisäys jo valmiiksi vahvalle nipulle.

Ruotsin vahvuus näissä kisoissa on älyttömän kova alakerta eli puolustusosasto. Rasmus Dahlin, Erik Gustafsson, Adam Larsson ja Oliver Ekman-Larsson ovat kaikki nimekkäitä NHL-apuja näihin kekkereihin. Ruotsi käytännössä alkaisi varmistamaan varsinaisen peliajan voitolla itselleen B-lohkon voittoa, sillä USA on viimeinen ”hyvä” joukkue, jonka Ruotsi kohtaa alkusarjan peleissä.

USA joutuu tyytymään tappioon

Ruotsi lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mikä ei tule kyllä kenellekään yllätyksenä. Ruotsi on huomattavasti paremmin organisoitu joukkue. Voitolla Ruotsi alkaisi varmistelemaan lohkovoittoa, joten sitä se lähtee varmasti hakemaan. USA on pelannut kisat todella kurittomasti ja se on ottanut paljon tyhmiä ja turhia jäähyjä – näistä Ruotsi tulee rokottamaan vääjäämättä. Ruotsin alakerta ei tule olemaan vaikeuksissa USA:n hyökkäysvoiman kanssa. Liuskalle valitaan Ruotsin voitto varsinaisella peliajalla kertoimella 1,95. USA:n tekeminen ei vakuuta ollenkaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!