22.5. Jääkiekon MM-kisat: Tanska – Ruotsi | Ruotsin hyökkäyspelaaminen hyvällä tasolla

22.5.2023 klo 16:20

Ruotsi -1

Panos
3.5/5

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan alkulohkoja enää kahden pelipäivän ajan. Maanantaina A-lohkossa Tanska haastaa Ruotsin klo 16.20 alkaen.

Tanska tippumassa pudotuspelijunasta

Tanskan alkuturnaus MM-kisoissa oli todella kova, mutta helpohko otteluohjelma hieman hämäsi joukkueen todellista iskukykyä. Turnauksen alussa Tanska kaatoi Unkarin, Ranskan ja Itävallan, mutta sen jälkeen joukkue jo taipunut Saksalle sekä USA:lle. Vastassa ovat vielä Ruotsi sekä Suomi, ja joukkue on tappioiden myötä valahtanut lohkossaan viidenneksi ja ulos pudotuspelipaikoilta, kun Saksa on kiilannut joukkueen eteen.

Tanska on ollut vahva kokonaisuus hyökkäyspään pelaamisen puolesta, mutta Saksaa ja USA:ta vastaan puutteet kiekollisessa pelissä tulivat ilmi. Joukkueen materiaali ei missään nimessä ole turnauksen kärkikastia, joskin Nikolaj Ehlers on edelleen turnauksen pistepörssin kärkikuusikossa tehoin 4+3. Pudotuspelipaikka voi olla Tanskalta liikaa vaadittu tässä kohtaa turnausta, mutta joukkue on osoittanut pystyvänsä laadukkaaseen pelin rakenteluun saman tasoisia joukkueita vastaan.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Ruotsi kiinni jopa lohkovoitossa

Ruotsin MM-turnaus on edennyt voitosta voittoon, ja joukkue kamppailee lohkovoitosta yhdessä USA:n kanssa. Ruotsi on kaatanut Saksan 1-0, Itävallan 5-0, Suomen 2-1 (rl), Unkarin 7-1 ja Ranskan 4-0. Hyvät otteet ja voitot ovat rentouttaneet joukkueen peliä, ja Ruotsi näyttää joukkueelta, joka haluaa todellakin katkaista usean vuoden mitalittoman putken. Tanskan kaatamalla Ruotsi ratkoo tiistaina lohkovoiton kohtalon USA:ta vastaan.

Ruotsi sai ikäviä uutisia, kun William Nylander ei spekuloinneista huolimatta saavukaan joukkueen matkaan Tampereelle. Joukkueen alkulohko on ollut todella vahva nykyiselläkin joukkueella, maaliero viiden ottelun jälkeen on 19-2, ja Suomea vastaan joukkue näytti kuinka sitkeästi se osaa tarvittaessa puolustaa. Henrik Tömmernes on ottanut isoa roolia puolustajan paikalta ja iskenyt tehot 0+8, joten tehopisteitä syntyy myös laadukkaan puolustamisen ohessa.

Ruotsi ei jätä Tanskalle mahdollisuuksia

Ruotsi kaatoi Tanskan kahteen otteeseen MM-turnaukseen valmistavissa otteluissa, voitot kirjattiin Tre Kronorille lukemin 4-2 ja 3-0. Panosta molemmilla joukkueilla löytyy yllin kyllin, ja tässä kohtaa Ruotsi on selkeä suosikki. Ruotsin pelaaminen on raikasta ja tehokasta, eikä Tanska pysty millään estämään Ruotsin etenemistä jälleen uuteen voittoon. Pelivalinnaksi nousee Ruotsin voitto tasoituksella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!