26.5. Jääkiekon MM-kisat: Sveitsi – USA | Maalitalkoot luvassa MM-puolivälierässä

26.5.2022 klo 20:20

Yli 5 maalia, varsinainen peliaika

Panos
2/5

Torstaina jääkiekon MM-kisoissa nähdään mielenkiintoinen puolivälieräkamppailu, kun A-lohkon voittanut Sveitsi kohtaa B-lohkon neljännen USA:n klo 20.20 alkaen.

Lätkäfanit voivat betsata ja katsoa kaikkia jääkiekon MM-kisaotteluita suorana bet365-sivustolla.
Haluatko lyödä vetoa tästä ottelusta? Avaa ilmainen tili Mr Greenille tästä ja nappaa 100€ kierrätysvapaa ilmaisveto taskuun.

Sveitsi ei hävinnyt kertaakaan alkulohkossa

Sveitsi pelaa upeaa MM-turnausta, ja joukkue pääsi nauttimaan harvinaista herkkua voittamalla oman alkulohkonsa selkeällä erolla takana tuleviin. Sveitsin alkulohkon saldo oli upeat seitsemän voittoa, kun joukkue kaatoi Italian, Tanskan, Kazakstanin, Kanadan, Slovakian ja Ranskan varsinaisella peliajalla ja Saksan lohkon päätöskamppailussa rangaistuslaukauskisan jälkeen. Sveitsi on pelannut raikasta ja tehokasta jääkiekkoa, josta kertoo maaliero 34-15, joukkue teki yhdessä Kanadan kanssa alkulohkovaiheessa eniten maaleja.

Sveitsi pelasi alkulohkossa A-joka oli tasoltaan hieman B-lohkoa heikompi. Lohkovoitto oli kuitenkin täysin ansaittu ja Sveitsi jahtaa tosissaan MM-historiansa ensimmäistä maailmanmestaruutta. Edelliset mitalit ovat vuosien 2013 ja 2018 kisoista, joissa molemmissa Sveitsi saavutti hopeaa. Myös NHL-kentillä nähty Denis Malgin on kantanut maalintekijän viittaa viiden osuman verran, mutta Sveitsin joukkueessa on nähty useampi vastuunkantaja, kun myös Nico Hischier on osunut viidesti, sekä hyökkääjät Ambuhl, Meier, Suter ja Herzog kolmesti jokainen. Sveitsi on loistavasti valmennettu ja vaarallinen joukkue, joka muistuttaa mm. Suomea paljon niiltä ajoilta kun Suomi teki nousua kohti kansainvälisen jääkiekon huippua.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

USA ei säkenöi

USA:n MM-turnaus on sujunut ailahtelevasti ja B-lohkon neljäs sija oli joukkueelta perussuoritus ilman sen kummempaa säkenöintiä. USA:n joukkue on sortunut otteluissaan törkytaklauksiin ja muutenkin kurittomaan peliin, mutta parhaimmillaan nuori ja nopea joukkue on yllätysvalmis. Alkulohkossa USA kaatoi Latvian, Itävallan, Iso-Britanniam, Ruotsin ja Norjan, mutta taipui Suomelle ja Tsekille. Joukkue menetti matkan aikana pisteitä, kun se kaatoi sekä Itävallan että Ruotsin vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

USA ei ole suurta menestystä MM-kisoissa saanut vuosiin, ja tämän vuotinen joukkue näyttäisi olevan myös jonkinlaisessa välitilassa. Joukkue ei ole yhtä tulivoimainen kuin parhaimmillaan USA:lta on nähty, mutta Kieffer Bellows ja Adan Gaudette ovat esiintyneet edukseen kolmen maalin verran kumpainenkin. Seth Jones on pelannut hirveitä minuutteja USA:n takalinjoilla, mutta Jonesin jälkeen taso laskee huomattavasti muuten USA:n puolustuksessa. Joukkue luottaa muutamaan ratkaisevaan pelaajaan ja kuormittaa näitä paljon, nähtäväksi jää onko tämä voittava taktiikka valmennusjohdolta.

Maaliverkot tötterölle

Sveitsi ja USA eivät ole hetkeen kohdanneet A-tasolla kansainvälisissä otteluissa, vaan edelliset kohtaamiset ovat niinkin kaukaa kuin vuodelta 2015. Yhdysvallat on vienyt kuudesta viime kohtaamisesta peräti viisi nimiinsä, mutta tällä kertaa Sveitsi on todella vahvalla joukkueella mukana, ja ennen puolivälierää hienoinen suosikki. Molemmat joukkueet taitavat maalinteon ja omaavat huomattavan paljon taitoa hyökkäyspäässä, joten odotettavissa on kuuma kamppailu paikasta neljän parhaan joukkoon, jossa erikoistilanteet voivat värittää kamppailua, jonka myötä myös maalimäärät kasvavat suureksi. Sveitsi voitti alkulohkossa mm. Kanadan 6-3, Slovakian 5-2 ja Tanskan 6-0, joten alppimaan osalta kaikki mahdollisuudet MM-välieriin ovat olemassa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!