25.5. Jääkiekon MM-kisat: Sveitsi – Saksa | Sveitsi tyrkyllä mitalipeleihin

25.5.2023 klo 16:20

Sveitsi

Panos
2.5/5

Jääkiekon MM-kisojen puolivälierässä B-lohkon suvereeniin tyyliin voittanut Sveitsi kohtaa A-lohkon neljännen Saksan. Ottelu alkaa torstaina klo 16.20.

Sveitsi vakuuttava alkulohkossaan

Sveitsi voitti toista kertaa putkeen oman alkulohkonsa MM-kisoissa, ja tälläkin kertaa jälki oli vakuuttavaa. Joukkue voitti alkulohkovaiheessa mm. Tshekin ja Kanadan, ja nappasi lohkovoiton neljän pisteen erolla Kanadaan nähden. Lohkon päätöspelissä Sveitsi hävisi puolivälieräpaikkaa raivoisasti jahdanneelle Latvialle jatkoajalla, eikä tästä tappiosta kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä. Viime vuoden kisoissa Sveitsin matka päättyi lohkovoitosta huolimatta puolivälieriin, nyt joukkueella on upea sauma selvitä jälleen mitalipeleihin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Sveitsin hyökkäyspään pelaaminen on ollut ihailtavaa katsottavaa, ja joukkue iskikin alkulohkovaiheessa USA:n jälkeen toiseksi eniten maaleja, yhteensä 29 osumaa. Sveitsi vahvistui alkulohkovaiheessa New Jersey Devilsin Nico Hischierillä ja Jonas Siegenthalerilla, ja kun riveissä olivat jo mm. Kevin Fiala, Nino Niederreiter sekä Denis Malgin, on Sveitsi saanut kasaan loistavan nipun ja maansa kärkiyksilöitä. Vahvaan hyökkäyspeliinsä nojaten Sveitsi on iso suosikki Saksaa vastaan.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Saksa pelasi itsensä pudotuspeleihin

Saksa punnersi heikon alun jälkeen A-lohkossa neljänneksi ja sitä kautta pudotuspeleihin, mutta helppo matka alkulohkovaihe ei joukkueelle ollut. Kolmen peräkkäisen tappion jälkeen Saksan hermokontrollia testattiin, mutta Tanska-voitto avasi padot, ja tämän jälkeen joukkue kaatoi Unkarin, Ranskan ja Itävallan hyvien esitysten päätteeksi. Joukkue jätti mm. Ranskan neljän pisteen päähän, joten alkulohkovaihetta voi pitää onnistumisena Saksan joukkueelta.

Saksan tekeminen hyökkäyspäähän on ollut myös hyvää, mutta viisikoiden tiiveydessä ja puolustamisessa maa antaa edelleen liikaa huippumaille eteen. Omaan maaliin menee kiekkoja edelleen hieman liikaa suurta menestystä ajatellen, eikä Saksa ole saanut aivan kaikkia maansa kärkipelaajia mukaan näihin MM-kisoihin. Puolivälieräpaikka on vuoden 2018 olympialaisten hopeamitalimaalta hyvä suoritus, mutta mitalipeleihin näissä MM-kisoissa sillä ei ole asiaa.

Sveitsillä seuraava askel otettavana

Sveitsi on ollut todella vakuuttava koko alkulohkovaiheen ajan, ja joukkue on noussut monissa papereissa jopa MM-kullan voittajasuosikiksi. Nyt menestys täytyy pystyä siirtämään turnauksen pudotuspeleihin, ja NHL-tähdillä vahvistettu joukkue pystyy pitämään paineet hallinnassa. Sveitsin peli rullaa ihailtavalla tavalla, ja joukkue iskee maaleja monipuolisesti ja usean pelaajan voimin. Saksa taistelee ja iskee itsekin otteluissa maaleja, mutta heikohko puolustaminen erottaa vielä joukkueen Sveitsistä ja muista turnauksen ehdottomista huippujoukkueista. Sveitsi on jälleen ottanut yhden askeleen kohti maailman huippua, ja tällä kertaa joukkueen turnaus jatkuu mitalipeleihin saakka.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!