28.5. Jääkiekon MM-kisat: Suomi – USA | Leijonat selvitti ensimmäisen painetestin

28.5.2022 klo 14:20

Suomi

Panos
2/5

Suomi ja USA kohtaavat uudestaan kuluvissa MM-kisoissa, tällä kertaa välierissä. Taistelu finaalipaikasta alkaa lauantaina klo 14.20 alkaen.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Lätkäfanit voivat betsata ja katsoa kaikkia jääkiekon MM-kisaotteluita suorana bet365-sivustolla.
Haluatko lyödä vetoa tästä ottelusta? Avaa ilmainen tili Mr Greenille tästä ja nappaa 100€ kierrätysvapaa ilmaisveto taskuun.

Leijonat osoitti luonnetta puolivälierässä

Suomi oli todella pahasti vaikeuksissa agressiivista ja nopeaa Slovakiaa vastaan, mutta niin vain Leijonamiehistö onnistui nousemaan 0-2-tappiotilanteesta 4-2-voittoon. Suomi oli ottelun alun selkeästi telineissä ja ”kipsissä”, mutta ottelun edetessä tuttu viisikkopeli nousi esiin ja edellisistä arvokisoista tuttu Marko ”Mörkö” Anttila otti jälleen ratkaisijan roolia iskien upeilla suorituksillaan Leijonien kaksi ensimmäistä osumaa ja syöttäen neljännen. Vaikeuksien kautta voittoon on väsynyt teesi, mutta näin ison kamppailun voittaminen tällä tavalla on Leijonille valtaisa voimavara ja joukkue on varmasti hitsautunut entistä tiiviimmin yhteen.

Suomi kohtaa välierissä USA:n, jonka se alkusarjassa voitti suvereenin näytöksen jälkeen 4-1-lukemin. Suomen etuna on huomattavasti tiiviimpi viisikkopeli ja pelitaktillinen osaaminen, Jukka Jalonen näyttää osaavan luoda jokaiseen otteluun juuri sen oikean pelisuunnitelman. Maalivahtipeliin Suomen kultahaaveet eivät kaadu, Olkinuora hieman pomputteli Slovakia-ottelun ensimmäsiessä erässä, mutta oli lopun pelistä jälleen oma varma itsensä. Suomella on loistava puolustus ja koko joukkue puolustaa ja hyökkää yhtenäisesti. MIkäli jännitys ei kipsaa joukkuetta USA:ta vastaan, etenee Suomi jälleen MM-finaaliin, joka pelataan sunnuntaina.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

USA yllätti Sveitsin

USA:n MM-turnaus on ollut epätasainen ja repalainen, mutta niin vaan joukkue on selvittänyt tiensä neljän parhaan joukkoon. USA pelasi turnauksen parhaan pelinsä puolivälierässä Sveitsiä vastaan, ja kaatoi oman alkulohkonsa suvereenisti voittaneen Sveitsin 3-0. USA vahvistui kisojen aikana mm. MInnesotasta tulleilla kolmella NHL-pelaajalla, ja joukkue on tietyllä tapaa yllätysvalmis, mikäli hermokontrolli pitää kovassa painekattilssa vastustajan kotiyleisön mylvinnän pauhatessa taustalla.

USA:n maalivahti Swayman nollasi Sveitsin 33 torjunnallaan, mutta aikaisemmin turnauksessa joukkue ei ole vakuuttanut puolustuspään tiiveydellään. Rakoja löytyy sieltä täältä ja joukkue on ollut välillä todella pahasti ongelmissa omalla puolustusalueella. Adam Gaudette ja Ben Meyers ovat olleet hyökkäyspään kulmakivia, kaksikko iski USA:n kaikki maalit Sveitsiä vastaan. Hyökkäystehot joukkueella ovat ok-tasolla, mutta oman pään pelaaminen ratkaisee sen, selviääkö USA:n joukkue finaaliin.

Suomi pelitavallisesti edellä

Suomi on MM-välierässä kuskin paikalla. Joukkueiden alkusarja-kohtaaminen näytti erot pelaamisen tasossa, ja vaikka odotettavissa onkin tätä tasaisempi ottelu, on Leijonamiehistö ottelussa suosikin asemassa. Suomi on saanut kovimmat paineet pois Slovakia-voiton myötä, ja nyt kaukalossa nähtäneen raikas ja luisteleva joukkue, joka aiheuttaa paljon harmia USA:n puolustuksella. Suomi on suosikki pelitapansa, kotiyleisön ja joukkueen sitoutuneisuuden vuoksi, joten kotivoittoa lauantaina lapulle raapustamaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!