24.5. Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Tsekki | Leijonilla lohkovoitto panoksena

24.5.2022 klo 20:20

Suomi

Panos
1.5/5

Suomi kohtaa jääkiekon MM-kisojen alkulohkojen päätösottelussaan Tsekin, panoksena on jopa lohkovoitto. Ottelu alkaa tiistaina klo 20.20.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Suomen turnaus edennyt odotusten mukaisesti

Suomen MM-kotiturnaus on sujunut pääosin suunnitelmien mukaisesti. Joukkue on omilla otteillaan ja osin vastustajien suosiollisella avustuksella napannut itselleen B-lohkon kärkipaikan ennen viimeisiä otteluita. Tiistain Tsekki-ottelusta tekee mielenkiintoisen se seikka, että eri tuloksista riippuen Suomella on mahdolisuudet sijoittua lohkon ensimmäiseksi tai pahimmillaan jopa kolmanneksi. Panos on huippuluokkaa ja tiistaina Leijonalauma saa avukseen Nokia-areenan tuen loppuunmyydyssä ottelussa.

Suomi on pelannut MM-turnauksessa itselleen ominaista kiekkoa, jolla vastustajat on saatu hyydytettyä tiukan puolustuspelin avulla. Jussi Olkinuora on napannut itselleen ykkösvahdin paikan aivan huimilla otteillaan. Niin kutsutut pienet maat Suomi on hoidellut tyylikkäästi ja ilman isompia ongelmia, USA kaatui suvereenista 4-1-voitossa ja Ruotsiakin vastaan suorittaminen oli pääosin vahvaa, vaikka tuloksena oli toistaiseksi turnauksen ainoa tappio niukasti rangaistuslaukauskisan jälkeen. Suomi on ollut erittäin vahva myös ylivoimalla ja erikoistilanteissa muutenkin, tälle joukkueelle lohkovoitto on ainoa tavoite Tsekkiä vastaan.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Tsekki tekee nousua ylöspäin

Tsekki on pelannut vahvaa turnausta Kari Jalosen alaisuudessa, mutta pienistä seikoista huomaa että prosessi on vasta alkuvaiheessa. Tsekki on alkulohkossa kolmantena 13 pisteellään, mutta panos on samaa luokkaa kuin Suomella, jopa lohkovoitto on joukkueelle mahdollista, riippuen toki Ruotsi-Latvia-ottelun tuloksesta. Tsekki on alkulohkossaan voittanut Iso-Britannian, Latvian, Norjan ja USA:n, mutta hävinnyt Ruotsille ja Itävallalle. Tsekki pelaa Suomen tapaan parhaimmillaan erittäin tiivistä puolustuspeliä, jossa irtokiekkoja tai maalipaikkoja ei helpolla vastustajille anneta. Samaan aikaan joukkue kuitenkin sortuu itse tehottomuuteen ja tiukatkin pelit jäävät voittamatta, kuten mm. Itävaltaa vastaan kävi.

Tsekillä on MM-kisoissa vahva joukkue ja paljon NHL-apuja, mutta viime vuosina vailla menestystä jäänyt joukkue ei ole vielä aivan valmis suureen menestykseen. Joukkue on tehnyt Suomea vähemmän maaleja ja päästänyt niitä tuplasti enemmän. Tsekki on kaikin puolin vaarallinen joukkue, mutta pienet seikat pelaajien sijoittumisessa, maalivahtityöskentelyssä ja erikoistilanteissa erottavat joukkueen vielä toistaiseksi aivan huippumaista. Matej Blumel, David Pastrnak ja Roman Cervenka ovat pelaajia, joiden käsissä Tsekin menestysmahdollisuudet lepäävät, kun otteluita aletaan ratkomaan.

Suomi kiekon mitalla parempi

Suomi on tiistain ottelussa oman kohtalonsa herra, ja voittamalla ottelun lohkovoitto ja sitä kautta ennakkoon helpompi vastus puolivälieriin toteutuisi. Leijonat ovat pelanneet erittäin vahvaa turnausta tähän saakka, ja MIro Heiskasen sekä Esa Lindellin liittyminen joukkueeseen vahvisti puolustusta entisestään. Tsekki on menossa myös pudotuspeleihin ja on osoittanut olevansa yllätysvalmis joukkue, mutta prosessi on vielä alkuvaiheessa, jonka vuoksi joukkue taipuu myös Suomelle tässä molemmille joukkueille isossa ottelussa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!