18.5. Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Ruotsi | Puolustukset todelliseen testiin

18.5.2022 klo 20:20

Alle 5.5 maalia

Panos
2.5/5

Jääkiekon MM.kisoissa nähdään klassinen kamppailu, kun rakkaat viholliset Suomi ja Ruotsi kohtaavat keskiviikkona klo 20.20 alkaen.

Lätkäfanit voivat betsata ja katsoa kaikkia jääkiekon MM-kisaotteluita suorana bet365-sivustolla.

Haluatko lyödä vetoa tästä ottelusta? Avaa ilmainen tili Mr Greenille tästä ja nappaa 100€ kierrätysvapaa ilmaisveto taskuun.

Suomen saldo edelleen puhdas

Suomen MM-turnaus on alkanut odotusten ja toiveiden mukaisesti. Kolmen ottelun jälkeen kasassa on yhtä monta voittoa ja lohkon kärkipaikka yhdessä Ruotsin kanssa. Suomi on kaatanut toistaiseksi turnauksessa Norjan 5-0, Latvian 2-1 ja USA:n maanantaina upeasti 4-1. USA-ottelu oli ensimmäinen huippukamppailu Suomelle näissä kisoissa, ja joukkue näytti heti olevansa valmis kovempaan tempoon ja taistelemaan jokaisesta kiekosta. Toistaiseksi Suomen joukkue etenee täysin normaalin turnauskaavan mukaan, kehittäen otteitaan ottelu ottelulta.

USA-peli osoitti sen , että Suomen pakisto pysyy hyvin kiekossa paineen alla ja joukkueen hermokontrolli piti, vaikka vastustaja yritti kovilla otteillaan hämmentää Suomen pelaajistoa. Mikel Granlund on avannut huippuhyvin kisat, ja kahden ottelun jälkeen kasassa on jo komeat tehot 2+2. Suomi saa kisoihin vielä huippuvahvistuksen takalinjoilleen, kun Dallas Starsin Miro Heiskanen tulee auttamaan Suomen joukkuetta, Heiskanen ei pelaa vielä vielä ainakaan Ruotsia vastaan. Kauttaaltaan Leijonien tilanne on ennen Ruotsi-ottelua kutkuttava, pelin rakenne on kunnossa ja kolmeen otteluun se on päästänyt vain kaksi maalia, joka lupaa hyvää lopputurnausta ajatellen.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Ruotsi noussut tasolleen romahduksen jälkeen

Ruotsin vuoden takainen MM-turnaus päättyi katastrofaalisesti jo alkulohkoon, joka oli perinteikkäältä jääkiekkomaalta aivan pohjanoteeraus. Nykyinen joukkue on lähtenyt kirkastamaan maansa mainetta, ja turnauksen alku on ollut taas sitä tutumpaa Ruotsia. Joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan, kun avausottelussa kaatui Itävalta 4-1, sitten Tshekki 5-3 ja tiistaina Iso-Britannia puhtaasti 6-0. Ihmetystä Ruotsin pelaamisessa on aiheuttanut erittäin tiivis porukka, sillä joukkue on pelannut ensimmäiset ottelut kolmella puolustajaparilla ja välillä jopa hieman vajaalla kokoonpanolla.

Suomea vastaan Ruotsi joutuu lyömään jo parasta peliin, sillä vastaan asettuu nyt hyvin organisoitu joukkue. Ruotsilla on paljon NHL-apuja, ja isoja minuutteja pelaavat Rasmus Dahlin sekä Oliver Ekman-Larsson. Rasmus Asplund on ollut hyvässä vireessä ja iskenyt jo neljä osumaa, mutta Ruotsi on kauttaaltaan laatua täynnä ja hyvin roolitettu. Parhaimmillaan Ruotsi osaa myös puolustaa todella hyvin ja pitää vastustajat poissa vaarallisilta maalipaikoilta. Joukkue on jälleen yksi suurimmista suosikeista etenemään neljän parhaan joukkueen joukkoon.

Puolustuksen kautta

Suomi ja Ruotsi ovat erittäin klassinen pari MM-kisoissa ja arvokisoissa yleensäkin. Joukkueet kohtasivat myös Pekingin olympialaisissa, jossa todella vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen Suomi voitti lopulta jatkoajalla 4-3. Vastaavia lukemia tuskin nyt nähdään, sillä etenkin Suomi on osoittanut pään kestävän tiukassa paikassa, ja pelikuri pysyy hyvänä koko ajan. Otteluun lähdetään tasaisista lähtökohdista, etu on ennakkoon niukasti Suomella. Molemmille joukkueilla kyseessä on kovin mahdollinen testi tähän mennessä, ja otteluun lähdetään puolustuspää edellä, eikä tyhmiä riskejä oteta. Alle 5.5 maalia on pelattavissa, sillä etenkin Suomen puolustus on erittäin vaikeasti yllätettävissä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!