13.5. Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Norja | Leijonat avaa kotikisat voitokkaasti

13.5.2022 klo 20:20

Suomi -2

Panos
2.5/5

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina, ja kisat pelataan tällä kertaa Suomessa. Kisakaupunkeina toimivat Tampere ja Helsinki. Leijonat ovat heti tulessa, kun kisojen avauspäivänä vastassa on Norja. Ottelu alkaa klo 20.20.

Suomen valmistautuminen ei ole sujunut optimaalisesti

Suomi lähtee MM-turnaukseen hallitsevana olympiavoittajana ja Jukka Jalosen luotsaamana menestystä on tullut isosti viime vuosina. MM-kotikisoissa paineet ovat eri luokkaa, ja Suomen joukkueen valmistavat ottelut eivät ole sujuneet kaksisesti. Suomi voitti olympialaisten jälkeen Tanskan ja Norjan kahdesti, kertaalleen Tsekin ja Itävallan. Tämän jälkeen takana on neljä tappiota peräkkäin, kun Suomi on taipunut kahdesti Ruotsille sekä kertaalleen Sveitsiä ja Tsekkiä vastaan. Suomi on kokeillut eri pelaajia ja erilaisia koostumuksia ottelusta toiseen, jolla on ollut oma osansa tappiopeleissä.

Suomen maajoukkue sai mukavia uutisia ennen turnausta, kun Nashville Predatorsissa pelaava Mikael Granlund ilmoitti liittyvänsä joukkueeseen. Suomen joukkue on kasattu pitkälti menestyksekkään olympiajoukkueen rungon varaan, ja mukana on paljon tuttuja nimiä viime vuosilta. Maalilla Harri Säteri ja Jussi Olkinuora ovat isoimmat vastuunkantajat, puolustuksessa taas Atte Ohtamaa, Sami Vatanen ja Mikko Lehtonen ovat pelaajia jotka saavat vastuuta tasaviisikoin ja erikoistilanteissa. Hyökkäyksen kärkenä on tutut nimet, kuten mm. Sakari Manninen, Teemu Hartikainen, Valtteri Filppula, Marko Anttila ja toki myös Granlund, Joel Armia ja Juho Lammikko.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Norja ei kuulu suosikkien joukkoon

Norja on kansainvälisen jääkiekon pieniä maita, mutta joukkue on silti tuttu näky niin MM – kuin Olympiakaukalossa. Norjan joukkueessa ei suuria tähtiä ole, vaan joukkueen peli perustaa tiiviiseen joukkuepeliin, jossa kaveria autetaan. Puolustuksesta ei varasteta, vaan velvoitteet omassa päässä hoidetaan ensin, jonka jälkeen joukkue lähtee hyökkäämään. MM-kisoihin valmistavissa otteluissa joukkue voitti kertaalleen Slovakian ja Tanskan, mutta hävisi kahdesti Suomelle, sekä kertaalleen Ruotsille, Tanskalle ja Ranskalle.

Paljon on jälleen kiinni Norjan maalivahtipelaamisen onnistumisesta, että kuinka hyvin joukkueen turnaus onnistuu. Norja pelaa alkulohko B:ssä, jossa Suomi, USA ja Ruotsi ovat ennakkoon suosikkeja, mutta Norja kamppailee tasapäin mm. Latvian, Iso-Britannian ja Itävallan kanssa. Parhaimmillaan Norja osaa sumputtaa ja pelata ilkeästi omalla puolustusalueellaan, mutta hyökkäyspäässä joukkueelle on tekemistä, etenkin edellä lueteltuja lajin suurmaita vastaan.

Norja ei ole voittanut Suomea lähes kymmeneen vuoteen

Suomi lähtee MM-avaukseen suurena suosikkina, vaikka valmistautuminen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Jukka Jalosen teesit ovat selkeät ja Suomi pystyy parhammillaan erittäin hyvään pelaamiseen kaukalon molemmissa päissä. Suomi on voittanut joukkueiden 13 viimeisintä kohtaamista, Norjan edellinen voitto on vuodelta 2013. Avausottelu on aina arvaamaton, mutta Leijonien rutiini, kotiyleisön tuki ja erittäin laadukas materiaali takaavat kisojen alkavan voitokkaasti.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!