6.6 Jääkiekon MM-kisat: Suomi – Kanada | Murtaako Leijonat Kanadan puolustuksen

Alle 4.5 maalia (varsinainen peliaika)

Panos
2/5

Jääkiekon MM-kisojen finaalissa kohtaavat Suomi ja Kanada. Finaali alkaa sunnuntaina klo 20.15.

Suomi kisojen paras joukkue

Suomi eteni toisen kerran peräkkäin MM-kisojen finaaliin, kun se kaatoi jännittävässä välierässä Saksa 2-1-lukemin. Sekä puolivälierässä että välierässä Suomi nojasi vahvaan puolustuspeliinsä ja hyvään maalivahtipeliin, joukkue pystyi kaivamaan tarvittavat maalit voittoihin, vaikka hyökkäyspelissä omat ongelmansa edelleen on. Suomi pelasi ainakin hyökkäyssuuntaan kisojen heikoimman ottelunsa välierässä, joten parannettavaa finaaliin riittää.

Suomi on saanut pidettyä läpi turnauksen puolustuspelinsä uomissaan, eikä finaalissa tämä tule muuttumaan. Suomi pelaa tiiviisti ja pitää syöttölinjat tukittuina, myöskin jäähyjä joukkue ottaa vähän tai ei ollenkaan. Kysymysmerkit liittyvät joukkueen hyökkäyspeliin, sillä Kanada on löytänyt virettään turnauksen aikana ja osaa puolustaa. Anton Lundell on hyöökkäyspelin kapellimestari tehoilla 4+3 ja on isossa roolissa varmasti myös finaalin ratkaisuhetkillä.

Kanada parantanut kaiken aikaa

Kanada on noussut turnauksen edetessä uudelle tasolle. Kolmella peräkkäisellä tappiolla kisat aloittanut joukkue kaatoi puolivälierissä Venäjän jatkoajalla 2-1 ja välierässä USA:n 4-2, joten finaalipaikka on vaikeuksien jälkeen ansaittu. Kanadan pelin rakenteessa on edelleen ongelmia, mutta joukkue on silti vaarallinen ryhmä taidokkaita pelaajia. Adam Henrique ja Andrew Mangiapane ovat pelanneet tähän saakka hienot kisat, Mangiapanella kasassa on jo upeat seitsemän maalia.

Kanada kohtasi Suomen jo alkusarjassa, jolloin se hävisi voittolaukauskisan jälkeen 2-3. Joukkueen peli on kehittynyt tämän jälkeen selvin harppauksen ja etenkin USA oli välierässä koko ajan potkun jäljessä kanadalaisia. Alkusarjassa takellellut puolustuspeli on myös saatu paremmin kohdilleen, vaikkakin Suomen organisoitu pelitapa löytänee Kanadan heikkoudet puolustuspäässä.

Tasaista on

Suomi ja Kanada olivat finaalissa vastakkain myös 2019, jolloin Suomi oli parempi lukemin 3-1. Finaalista on odotettavissa tasainen vääntö, jossa Suomi puolustaa ja yrittää iskeä Kanadan heikkouksiin, eli puolustuspään pelaamiseen. Suomi on kisojen organisoiduin joukkue, joka on näkynyt läpi turnauksen, vain hyökkäyspään tehottomuus voi viedä mestaruuden Leijonien näpeistä. Vähämaalinen peli-idea kelpaa mukaan ottelun luonteen ja panoksen, sekä pelitavallisten seikkojen vuoksi.

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 100€ ASTI!

Eksklusiivinen tervetulotarjous Pitkavetovihjeet.orgin kautta! Ensitalletus tuplana uudelta vedonlyöntisivulta.