26.5. Jääkiekon MM-kisat: Ruotsi – Kanada | Puolivälierät käyntiin herkkupalalla!

26.05.2022 Klo. 16:20

Yli 5 maalia

Panos
2.5/5

Jääkiekon MM-kisat ovat puolivälierävaiheessa. Ruotsi ja Kanada kohtaavat toisensa erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa, josta vain toinen selviää jatkajana. Ottelu pelataan Tampereella Nokia Arenalla kello 16:20.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Kaukalossa hurja määrä kiekollista osaamista

Ruotsin ja Kanadan välinen kamppailu on heti puolivälierien yksi kiinnostavimmista otteluista. Hallitsevan maailmanmestarin Kanadan lohkovaihe ei mennyt täysin nappiin, sillä se hävisi loppupuolella Tanskalle ja Sveitsille, jonka takia se saakin heti ensimmäisenä kiven kovan Ruotsin vastaansa. Ruotsi puolestaan pelasi varsin onnistuneen lohkovaiheen. Ruotsi kärsi ainoastaan yhden tappion, joka tuli USA:ta vastaan jatkoajan jälkeen.

Tästä ottelusta ei puutu kiekollista osaamista, sillä molempien joukkueiden rosteri on täynnä pelimiehiä suuntaan jos toiseen. Kanadalla on koko joukkue täynnä NHL-pelaajia, jotka eivät pelaa puolustusvoittoista peliä. Ruotsilta ei löydy paperilla ihan niin kovaa joukkuetta kuin Kanadalta, mutta kyllä sieltäkin kiekollista osaamista löytyy läjäpäin. Varsinkin Ruotsin puolustusosasto on täyttä timanttia MM-kiekon tasoisessa turnauksessa. Ottelusta voidaan odottaa todella vauhdikasta ja maalirikasta, kun kaksi tulivoimaista joukkuetta kohtaavat kaukalossa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Puolustusvoittoista peliä turha odottaa

Kumpikaan joukkueista ei ole puolustusorientoitunut joukkue, joten on aivan turhaa odottaa tämän kamppailun olevan perinteistä asemasotaa keskialueella. Kanada ei isossa kaukalossa pelaa ikinä träppikiekkoa, eikä kyllä Ruotsikaan ole kisoissa pahemmin pelannut. Ison kaukalon pelissä yleisellä tasolla tehdään aina vähemmän maaleja kuin NHL-kaukalossa, mutta näiden kahden joukkueen välillä nähdään puolustusvoittoisen pelin sijaan legendaarinen maalintekokilpailu.

Kanada nakutti lohkovaiheessa keskimäärin ottelua kohden peräti 4,85 maalia vastustajan nuottaan, kun taas vuorostaan Ruotsi nakutti 3,85 maalia – tulivoimaa ja ratkaisukykyä molemmilta löytyy hurja määrä. Ruotsi sai kisojen loppuvaiheessa taiturimaisen hyökkääjän William Nylanderin, joka teki Ruotsista heti kättelyssä napsun verran vaarallisemman. Nylander tuo Ruotsille hurjan määrän osaamista erikoistilannepelaamiseen ja ylipäätään hyökkäyspeliin.

Maalikarkelot

Vaikka nyt pelataan jatkoon pääsystä ja kyseessä on tärkeä ottelu, jossa virheet pyritään minimoimaan ja puolustuspeliin keskitytään enemmän, niin silti on todella vaikea nähdä ottelun olevan vähämaalinen nysväys. Kanadan pelityyli ruokii paikkoja runsaasti vastustajan päässä, mutta puolustuspelaamisessa varastaminen aiheuttaa ongelmia heidän omassakin päässään. Joukkue luottaa taitokiekkoon, eikä puolustusvoittoiseen peliin.

Kyseiseen otteluun kannattaakin lähestyä maalimäärän pelaamisessa, kun perinteinen 1×2 -veto on täysin kolikonheittoa tämän otteluparin osalta. Pierre-Luc Duboisin ja Dylan Cozensin johtama ykköskenttä Kanadalta loi hurjan määrän maalipaikkoja lohkovaiheessa. Kanadalla tuloksenteko ei riipu ainoastaan tästä kentästä, vaan joukkueessa on neljä kentällistä, jotka kaikki kykenevät rummuttamaan maalipaikkoja vastustajan päässä. Liuskalle valitaan yli 5 maalia ottelussa kertoimella 1,85. Maalipaikat eivät tule tässä kamppailussa jäämään vähiin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!