23.5.Jääkiekon MM-kisat: Kanada – Tshekki | Taistelu B-lohkon kakkossijasta

23.5.2023 klo 16:20

Kanada ml

Panos
2/5

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan tiistaina Suomenkin jatkopelien kannalta merkittävä ottelu, kun B-lohkon kamppailussa Kanada ja Tshekki kohtaavat klo 16.20 alkaen.

Kanada hakee vielä parasta virettään

Kanadan MM-turnaus ei ole mennyt aivan putkeen ja suunnitelmien mukaisesti, sillä joukkue on ennen alkulohkovaiheen päätösotteluita B-lohkossa vasta kolmantena. Turnauksen alkuvaihe on tuottanut vaihtelevia tuloksia, mutta Kanada jos mikä on joukkue, joka on parhaimmillaan kun panokset ovat kovimmillaan. Joukkue on voittanut alkusarjassa Slovakian, Slovenian, Latvian ja Kazakstanin, mutta hävinnyt B-lohkon kärkimaa Sveitsille ja yllättäen myös Norjalle rangaistuslaukauskisaan asti edenneessä ottelussa.

Kanada pystyy halutessaan nostamaan tasoaan vielä nähdystä, ja joukkue on varmasti täynnä näyttämisen halua kahden peräkkäisen tappion myötä. Kanada on pelannut kolmissa edellisissä MM-kisoissa finaalissa, joten joukkuetta ei vieläkään voi laskea ulos menestyjäehdokkaista. Puolustussuuntaan Kanada on ollut hyvä, ja päästänyt vähän maaleja, mutta hyökkäyspään tehokkuudessa on vielä parannettavaa. MacKenzie Weegar on Kanadan paras pistemies tehoilla 3+6, mutta läpi joukkueen löytyy tehokkaita ja rutinoituneita pelaajia ratkomaan otteluita.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Tshekki yhden kentällisen varassa

Tshekin MM-turnaus on ollut täynnä pelillisiä ongelmia, mutta joukkue pitää silti hallussaan vielä toistaiseksi B-lohkon kakkossijaa. Viime kisojen pronssimitalisti on tuskaillut pelillisten seikkojen kanssa, eikä joukkue ole missään vaiheessa varsinaisesti vakuuttanut. Avausottelussaan Tshekki voitti niukasti Slovakian, tämän jälkeen kaatui Kazakstan vakuuttavasti 5-1. Latvia oli Tshekkiä etevämpi jatkoajalla lukemin 4-2, ja Norja – sekä Slovenia – voittojen jälkeen Sveitsi oli parempi lukemin 4-2.

Tshekin peli tuntuu pyörivän ainoastaan joukkueen ykköskentän ympärillä. Koko turnauksen pistepörssiä johtaa Dominik Kubalik tehoin 8+4, pistepörssin toisena on Roman Cervenka tehoin 3+6. Neljän kentällisen materiaaleja verrattaessa esim. Kanadan vastaavaan Tshekki antaa tasoitusta, mutta Kari Jalonen on valmentaja, joka voi turnauksen edetessä keksiä jotain yllättävää. Kanadaa vastaan Tshekki pelaa B-lohkon kakkossijasta, joten panostusta kyllä löytyy.

Kanada uhkuu näyttöhaluja

Kanada murskasi Tshekin viime MM-kisojen välierässä lukemin 6-1, ja myös tähän alkusarjan otteluun vaahteralehtipaidat lähtevät ennakkosuosikkina. Kummankaan joukkueen peli ei ole toiminut ihanteellisella tavalla, mutta taistelu lohkon kakkossijasta kiinnostaa, ja tiistain ottelussa haetaan jo asetelmia mahdolliseen kohtaamiseen myös pudotuspeleissä. Kanada vie tämän kiihkeän ottelun viimeistään rangaistuslaukauskisassa, joukkueen materiaali ja kaksi peräkkäistä tappiota saavan joukkueen näytönhalun nousemaan, Tshekki saa varautua taistelemaan tosissaan sarjapisteistä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!