21.5. Jääkiekon MM-kisat: Kanada – Sveitsi | A-lohkon kärkikamppailu!

21.05.2022 Klo. 16:20

Yli 5,5 maalia

Panos
2/5

Jääkiekon MM-kisojen kärkikamppailu käydään lauantaina, kun A-lohkossa Kanada ja Sveitsi taistelevat pisteistä. Ottelu pelataan Helsingissä alkaen kello 16:20.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Tulivoimainen Kanada

Kotijoukkueeksi merkitty Kanada on aloittanut jääkiekon MM-kisat neljällä voitolla. Voitot ovat tulleet Kazakstania, Slovakiaa, Italiaa sekä Saksaa vastaan. Jokaisessa ottelussa Kanada on kyennyt tekemään vähintään viisi maalia, joka kertoo joukkueen iskukyvystä ja tulivoimasta. Toki vastustajat ovat olleet vielä suhteellisen heikkoja, mutta se ei poista sitä faktaa, että Kanadalta löytyy hurja määrä tulivoimaa joukkueesta.

Koko joukkue on täynnä NHL-miehiä, joka näkyy joukkueen pelaamisessa. Se luo hirvittävän määrän vaarallisia tekopaikkoja ottelussa kuin ottelussa. Kaikista kirkkaimmat nimet joukkueesta puuttuvat, mutta Pierre-Luc Duboisin, Thomas Chabotin ja Mathew Barzalin kaltaisia nimiä joukkueesta kylläkin löytyy. Kanada on hallitseva maailmanmestari ja tänäkin vuonna se on yksi suosikeista voittamaan koko homman.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Vaarallinen Sveitsi

Sveitsi on aloittanut myös omat kisansa puhtaalla pelillä. Se on voittanut tähän mennessä Italian, Tanskan, Kazakstanin sekä Slovakian. Kyseinen ottelu Sveitsin ja Kanadan välillä tulee olemaan todella tärkeä, sillä käytännössä voittaja nappaa itselleen 1. sijan A-lohkossa. Sveitsi on todella luisteluvoimainen ja hyökkäyspainotteinen joukkue, joka pystyy haastamaan tosissaan Kanadan. Paperilla Sveitsi on heikompi joukkue, mutta kyllä heiltäkin löytyy mukava määrä NHL-pelaajia, ja ylipäätään hyviä pelimiehiä.

Sveitsi on nakuttanut kisoissa jo yhteensä 19 maalia, joten heiltä todellakin löytyy tulivoimaa joukkueesta. Timo Meier ja Nico Hischier ovat joukkueen kirkkaimmat tähdet, mutta heidän osaltaan tulosta ei ole vielä syntynyt odotetulla tavalla. Laajuutta Sveitsiltä kuitenkin löytyy riittävästi, joten mitään hätää Sveitsillä ei ole.

Maalikarkelot luvassa?

Kumpikaan ei ole puolustusorientoitunut joukkue, joten on turha odottaa kyseisen ottelun olevan vähämaalinen. Molemmat pelaavat hyökkäyspainotteista peliä ja kummaltakin löytyy hurja määrä tulivoimaa. Kanadan otteluista kaikki ovat päättyneet yli 5,5 maaliin, kun taas vuorostaan Sveitsin peleistä ainoastaan yksi on päättynyt alle 5,5 maaliin. Molemmat ovat siis paukuttaneet hurjaan tahtiin maaleja omissa peleissään. Runsasmaaliseen peliin on kaikki aihiot olemassa, kun kaksi tulivoimaista ja hyökkäyspainotteista joukkuetta kohtaavat kaukalossa. Kertoimet ovat suotuisat, kun ison kaukalon pelistä odotetaan aina enemmän puolustusvoittoista peliä, mutta tässä kohtaa niin ei tule tapahtumaan. Liuskalle valitaan yli 5,5 maalia ottelussa herkullisella 2,00 kertoimella!

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!