25.5. Jääkiekon MM-kisat: Kanada – Suomi | Edellisten kisojen finalistit vastakkain jo puolivälierässä

25.5.2023 klo 20:20

Alle 5.5 maalia varsinainen peliaika

Panos
2.5/5

MM-kisojen puolivälierissä kohtaavat kolmien edellisten MM-kisojen finalistit, kun Kanada ja Suomi iskevät yhteen klo 20.20 alkaen torstai-iltana.

Kanada ei ole liikkeellä aivan vahvimmalla joukkueellaan

Kanadan MM-turnaus ei ole sujunut aivan joukkueen odotusten mukaisesti, vaikkakin B-lohkossa joukkue sijoittui toiselle sijalle lohkovoittaja Sveitsin jälkeen. Kanada ei ole ollut yhtä tiivis paketti kuin parhaimmillaan, ja vaikka joukkue on täynnä NHL-tason pelimiehiä, ei todellista tähtiloistoa löydy. Alkusarjassa Kanada kaatoi Latvian, Slovenian, Slovakian, Kazakstanin ja Tshekin, mutta hävisi Sveitsille ja yllättäen Norjalle.

Kanadan takalinjoilla MacKenzie Weegar on iskenyt puolustajalle kovat tehot 3+6, mutta muuten joukkueesta uupuvat vielä todelliset tehomiehet. Kanada on yleensä ollut parhaimmillaan tiukissa paikoissa, mutta tässä turnauksessa joukkueelta on nähty turhautumista ja ylilyöntejä. Joe Veleno sikaili itsensä ulos turnauksesta, eikä ykkössentteriksi kaavailtua hyökkääjää enää kaukalossa näissä kisoissa nähdä. Kanada on puolustussuuntaan ollut suhteellisen tasainen, ja vaikka omakaan hyökkäyspään pelaaminen ei ole ollut parasta Kanadaa, pysyvät numerot tasaisina laadukkaan puolustamisen kautta.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Suomen alkusarja nousujohteinen

Suomen turnaus MM-jäillä on ollut nousujohteinen, ja Leijonat päätti alkusarjan neljään peräkkäiseen voittoon. Otteet kaukalossa ovat olleet kaukana optimaalisesta, mutta vire on ollut paranemaan päin, ja tehojakin on joukkueesta alkanut löytymään. Alkusarjassa Suomi hävisi USA:lle ja Ruotsille, mutta voitti Saksan, Ranskan, Itävallan, Unkarin ja Tanskan. Alkusarjan viimeisessä pelissä padot aukesivat tosissaan, kun Suomi mätti seitsemän maalia Tanskan verkkoon.

Kanada-ottelussa nähdään kuinka alkusarjan helppo loppuohjelma palveli Suomen haaveita edetä jälleen kerran mitalipeleihin. Suomen pakisto on ollut ongelmissa rajusti prässäävien joukkueiden kanssa, ja virheitä omalla puolustusalueella on tullut edellisiä turnauksia enemmän. Hyökkäyspelin vire on kysymysmerkki Kanadan tasoista maata vastaan, Suomi on kärsinyt maalinteon tehottomuudesta, ja sekä Ruotsia että USA:ta vastaan Suomi sai aikaiseksi ainoastaan yhden tehdyn maalin per ottelu.

Tarkkaa ja vähämaalista

Kanada ja Suomi ovat viime vuosina kohdanneet useasti arvoturnauksissa. Ottelut ovat olleet lähes poikkeuksetta tasaisia, vähämaalisia otteluita, jotka on ratkottu maalin erolla suuntaan tai toiseen. Panokset MM-puolivälierässä ovat valtavat, yksi ottelu määrittelee hyvin pitkälle eron onnistuneen ja epäonnistuneen turnauksen välillä. Alle 5.5 maalia nousee tämän ottelun peli-ideaksi, joukkueet laittavat kaiken likoon, eikä liikoja riskejä oteta. Etenkin Suomen osalta isoon rooliin nousee hyökkäyspään tehot, sillä jos maalit ovat kortilla, on Leijona- joukkue pulassa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!