20.5. Jääkiekon MM-kisat: Iso-Britannia – Suomi | Leijonat kauttaaltaan vastustajaa edellä

20.5.2022 klo 16:20

Molemmat joukkueet eivät tee maalia

Panos
1.5/5

Suomi pyrkii palaamaan takaisin voittojen tielle jääkiekon MM-kotikisoissa, kun vastaan asettuu perjantain iltapäiväottelussa Iso-Britannia klo 16.20 alkaen.

Haluatko katsoa MM-kisojen otteluita suorana netissä?

Iso-Britannia jämähtämässä lohkon viimeiseksi

Iso-Britannialla on ollut tuskainen alku MM-kisoille. Joukkue on edelleen voitoitta lohko B:n hännillä, ja näyttää jo alkulohkojen puolessa välissä siltä, että Iso-Britannia on jäämässä lohkonsa viimeiseksi. Joukkue on hävinnyt Tshekille 1-5, Norjalle 3-4 rangaistuslaukauskisan jälkeen, Ruotsille 0-5 ja USA:lle torstaina 0-3. Iso-Britannia on onnistunut neljässä pelaamassaan ottelussa ainoastaan neljä kertaa maalinteossa, ja kaikkinensa joukkue on Kazakstanin ohella turnauksen heikkotasoisin maa.

Iso-Britannia on viimeksi voittanut A-tason maaottelun vuosi sitten käydyissä MM-kisoissa, kun joukkue onnistui kaatamaan Valko-Venäjän alkulohkossa. Kuluvan vuoden kisoissa voitot uhkaavat jäädä ottamatta, tosin Suomen jälkeen vastassa on vielä Latvia ja Itävalta, joita vastaan teoriassa pisteitä voisi olla tarjolla. Iso-Britannia puolustaa heikosti joukkueena ja pelin tempotason ollessa korkea, virheitä sattuu ja joukkue sortuu jäähyihin. Maalinteko ei ole joukkueessa sillä tasolla, että Iso-Britannia pystyisi tasaisesti kamppailemaan pisteistä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Leijonat koki turnauksen avaustappion

Suomi koki MM-turnauksen ensimmäisen tappion, kun Ruotsi olin tiukassa kamppailussa parempi rangaistuslaukauskisaan saakka venyneessä ottelussa. Tappion myötä matka lohkovoittoon ja ennakolta helpoimpaan puolivälierävastustukseen mutkistui, mutta paikka lohko B:n toisella sijalla on vahva. Suomi on yhdessä Ruotsin kanssa turnauksen suurimpia voittajasuosikkeja, eikä suotta, Suomi pelaa upeasti viisikkoina hyvin yhteen, ja maalivahtikaksikko lienee turnauksen vakuuttavin duo.

Suomi vahvisti lopullisen MM-kisajoukkueen , kun Dallas Starsin Miro Heiskanen sekä Esa Lindell vahvistavat takalinjoja lopputurnauksen ajan. Oletettavaa on, että Leijonien puolustuspää on entistä vaikeammin murrettava, ja Heiskanen tuo varmasti lisää vaarallisuutta myös ylivoimapeliin. Ylivoimapeli on ollut Suomella turnauksen parasta, ja tehoja on tullut tasaisesti eri kenttien välillä, puolustajat MIkko Lehtonen ja Sami Vatanen ovat äityneet myös loistavaan vireeseen. Ruotsi-tappiosta huolimatta Suomen asetelmat kisoissa ovat hyvät, prosessi on ajallaan ja peli kehittyy koko ajan. Täsmävahvistukset puolustukseen tekevät Leijonista parempia kaukalon molemmissa päädyissä.

Suomi selkeästi vastustajaansa edellä

Iso-Britannia ja Suomi ovat kohdanneet vain kertaalleen A-tasolla modernin kiekon aikaan, kun joukkueet kohtasivat MM-kisoissa 2019. Suomi voitti kyseisen ottelun 5-0, eikä tasoero joukkueiden välillä ole ainakaan pienentynyt. Suomelle Iso-Britannia on turnauksen heikkotasoisin vastus, ja mikäli latautuminen ja valmistautuminen on mennyt oikein, järjestävät Leijonat selkeän ja vahvan esityksen, jolla MM-isäntäjoukkue palaa voittojen tielle. Suomen kiekonsiirtely on nopeaa, kuten myös vastahyökkäykset vastustajan kiekonmenetyksen jälkeen, Iso-Britannia ei pysty estämään Leijonalauman vyörymistä selkeään voittoon, Suomen laadukas puolustus pitää vastustajan maalipaikat harvassa, ja joko Harri Säteri tai Juha Olkinuora hoitaa loput.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!