29.1. FA Cup: Brighton – Liverpool | Tuttu kaksikko Valioliigasta vastakkain

29.1.2023 klo 15:30

Yli 2.5 maalia

Panos
3/5

FA Cupissa sunnuntaina pelataan kolme ottelua. Klo 15.30 alkaen luvassa on vauhtia ja oletettavasti maaleja, kun Brighton ja Liverpool kohtaavat jo kolmannen kerran tällä kaudella.

Brighton ottanut ison harppauksen eteenpäin

Brightonin kausi on ollut vaihderikas ja vauhdikas, mutta isossa kuvassa joukkue on suorittanut korkealla tasolla jo pidemmän aikaa. Valioliigassa Brighton on peräti sijalla kuusi, ja otteet ovat olleet niin vahvoja, että paikka eurokentille ensi vuodeksi ei ole mahdottomuus. Kuuden viime ottelun saldo on loistava 4-1-1, eikä Graham Potterin tai Leondro Trossardin lähtö ole vaikuttanut kollektiiviseen yhteisöön negatiivisesti.

Brighton on pystynyt kääntämään vihdoinkin jo valmiiksi hyvän pelinsä kentällä myös tehoiksi. Joukkue viimeistelee koko joukkueen voimin, ja tehoja löytyy tasaisesti kautta joukkueen. FA Cupin edellisellä kierroksella Brighton kaatoi sarjaporrasta alempana pelaavan Middlesbroughin vieraskentällä 5-1, ja vaikka EFL Cupissa joukkueen taival päättyi neljännelle kierrokselle, ehti joukkue pudottaa Arsenalin kierrosta aikaisemmin. Brighton on tällä kaudella osoittanut olevansa joukkue, jota ei sovi aliarvioida.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Liverpoolin peli ailahtelee edelleen

Liverpoolin kausi on ollut vaikea. Valioliigassa joukkue on vasta sijalla yhdeksän, ja vaihtelevat otteet ovat pudottaneet joukkueen jo kymmenen pisteen päähän Mestarien liigan paikasta. EFL Cupissa Liverpoolin matka katkesi neljännellä kierroksella Manchester Cityn vieraana, joten suurta pokaalien loistetta tällä kaudella ei ole luvassa. Kuuden viime ottelun saldo Liverpoolilla on 2-2-2, ja etenkin vieraskentällä joukkue on ollut tällä kaudella todella epävarma.

Liverpoolin peliä ovat vaikeuttaneet useat loukkaantumiset, ja tästä FA Cupin ottelusta sivussa ovat edelleen Diaz, Firmino ja mahdollisesti van Dijk. Cody Gakpo ei ole onnistunut lyömään läpi Liverpoolin joukkueessa, mutta vastuuta tässä ottelussa lienee jälleen luvassa tuoreelle hankinnalle. Hyökkäyspäässä Liverpool on hieman kipuillut tällä kaudella, mutta potentiaalia maalin tekoon löytyy reilusti, parhaimmillaan joukkue pystyy edelleen iskemään maaleja minkä tahansa joukkueen verkkoon.

Maaliodottama korkealla

Brighton on tällä kaudella ollut kantena Liverpoolin kaskessa. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Valioliigan puolella, Liverpoolin kotiottelussa pisteet tasattiin lukemiin 3-3, Brighton hoiti oman kotiottelunsa tammikuussa 3-0-lukemin. Maaliodotusarvo joukkueiden välillä on korkealla, sillä molemmat joukkueet taitavat hyökkäämisen jalon taion, ja Brighton on osoittanut päässeensä Liverpoolin ihon alle . Yli 2.5 maalia kelpaa vetoihin mukaan sunnuntai-iltapäivään.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!