16.3. Eurooppa-liiga: Freiburg – Juventus | Vierasjoukkueen rutiinin pitäisi riittää jatkopaikkaan

16.3.2023 klo 19:45

Juventus

Panos
1/5

Eurooppa-liigassa Juventus pyrkii etenemään jatkoon, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Freiburgin. Ottelu alkaa torstaina klo 19.45.

Freiburgin eurokausi uhkaa katketa

Freiburg pelaa edelleen Saksan Bundesliigan kärkipäässä, joukkue on viidentenä, ja paikka kärkikolmikkoon on edelleen mahdollinen. Kausi on muutenkin ollut joukkueen kannalta hyvä, sillä Eurooppa-liigan alkulohkovaihe toi joukkueelle lohkovoiton G-lohkossa saldolla 4-2-0, taakse jäivät Nantes, Karabah ja Olympiakos. Vaikka joukkue hävisi Juventukselle vieraissa 0-1, ei Freiburg ole täysin ulkona taistelussa jatkopaikasta.

Freiburgin vire on lupaava, sillä saldo 3-2-1 on hyvä, ja osoittaa joukkueen tuloskunnon säilyneen kevätkaudelle saakka. Joukkueella on useita onnistujia etenkin Eurooppa-liigassa, ja maaleja joukkueelle ovat iskeneet Gregoritsch, Kubler ja Grifo. Vaikka joukkueen hyökkäyspeli on toiminut läpi kauden suht mukavasti, päästää joukkue maaleja enemmän kuin maanosan huippujoukkueet. Kyereth ja Lienhart ovat sivussa, josta pientä miinusta joukkueelle.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Juventus lähellä jatkopaikkaa

Juventuksen kausi on ollut mielenkiintoinen, kun joukkue sai Serie A:ssa pistementeyksiä sääntörikkomuksista. Sijoitus on nyt vasta seitsemäs, ja joukkueella on vielä mahdollisuudet nousta kuuden parhaan joukkoon ja ensi kaudeksi europeleihin. Vire on ollut rangaistuksesta huolimatta hyvä, saldo kuudessa viime ottelussa on 5-0-1, Freiburg-voitto kotikentällä antaa joukkueelle pienen etulyöntiaseman vierasotteluun.

Juventus aloitti syksyn Mestarien liigan alkulohkovaiheessa, mutta heikko alkulohko saldolla 1-0-5 piti joukkueen lohkonsa kolmantena, edelle itsensä pelasivat Benfica ja PSG. Heikohkon syksyn jälkeen Juventus on petrannut peliesityksiään ja tulosta on tullut. Juventus kohtasi Nantesin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jonka se pudotti vahvan vierasottelun ansiosta, joka päättyi Juventukselle 3-0. Poissaoloja on tällä hetkellä reippaasti, sivussa jatkavat Pogba, Milik, Bonucci, Peeters ja mahdollisesti Di Maria. Poissaoloista miunusta, mutta toisaalta Juventus operoi huippujoukkueen materiaalilla.

Juventuksella saumat voittoon vieraissa

Juventus on toisella jalallaan kiinni jatkopaikassa, mutta joukkueella on edessään vielä vierasottelu Freiburgia vastaan. Juventus on Freiburgiin verrattuna huippujoukkue ja sen pitäisi pystyä myös vieraskentällä taistelemaan voitosta. Poissaoloista huolimatta Juventus on ottelussa niukka suosikki, etenkin kun isäntäjoukkueen pitää avata peliään edetäkseen jatkoon. Vierasvoitto otetaan mukaan luiskalle, Juventuksen rutiinin pitäisi riittää voittoon ja etenemisen seuraavalle kierrokselle.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!