18.12. Euro Hockey Tour: Tshekki – Ruotsi | Ruotsi suoralla voitolla kiinni turnausvoittoon

18.12.2022 klo 17:30

Ruotsi

Panos
2/5

Sveitsin EHT-turnauksen voittaja ratkotaan Tshekin ja Ruotsin välillä. Turnauksen viimeinen ottelu alkaa sunnuntaina klo 17.30.

Tshekki johtaa puhtaalla pelillä

Tshekki on Sveitsin turnauksen piikkipaikalla, kun se voitti Suomen 3-2 torstaina, ja kaatoi turnausisäntä Sveitsin lauantai-illan myöhäispelissä lukemin 2-1. Karjala-turnauksessa Tshekille oli tarjolla kolmas sija ja yksi voitto, mutta nyt Kari Jalosen miehistö on pystynyt esittämään tasaisia otteita läpi turnauksen. Tshekki johtaa turnausta kuudella pisteellä, Ruotsi vaanii takana kahden pisteen perässä.

Tshekki ei varsinaisesti loista millään yksittäisellä osa-alueella, mutta joukkue on osoittanut pystyvänsä tiiviiseen peliin ja puolustuspeli on ollut sen vahvuus. Suomea vastaan joukkue oli todella pitkään ottavana osapuolena, mutta hyvä puolustusalueen pelaaminen ja maalivahtipeli estivät enemmät takaiskut. Ruotsia vastaan haaste on oletettavasti turnauksen kovin, Karjala-turnauksessa Tshekki hävisi Ruotsille 1-4.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ruotsin syyskausi kauttaaltaan vakuuttava

Ruotsin syksy on ollut vahva Euro Hockey Tourilla. Joukkue valtasi ykkössijan Karjala-turnauksessa, ja se on nyt Sveitsin turnauksessa voittanut isäntäjoukkueen jatkoajalla 3-2, sekä lauantain päiväpelissä Suomen rangaistuslaukauskisan jälkeen lukemin 4-3. Sekä Sveitsiä että Suomea vastaan Ruotsi on osoittanut laadukasta hyökkäyspään pelaamista, joukkue on tehnyt eniten maaleja kaikista neljästä joukkueesta.

Ruotsin hyökkäyspään pelaajat ovat vallanneet Sveitsin turnauksen pistepörssin kärkisijat, ja ykköspaikalla on Marcus Sörensen upeilla tehoilla 3+1. Takana tulevat Jesper Olofsson (2+0) sekä Jacob De La Rose (1+1), joten kauttaaltaan Ruotsin hyökkäyspää on onnistunut loistavasti. Ruotsilla oli myös Karjala-turnauksessa riveissään turnauksen tehokkain pelaaja, joten joukkueen pullat ovat hyvin uunissa myös tulevia MM-kisoja ajatellen.

Ruotsi hyökkäyspäässä vahvempi joukkue

Tshekki ja Ruotsi ratkovat Sveitsin turnauksen voittajan. Tshekki on kahden pisteen karkumatkalla, mutta Ruotsi nappaisi jo toisen peräkkäisen turnausvoiton varsinaisen peliajan voitolla. Ruotsi on vakuuttanut hieman Tshekkiä enemmän etenkin hyökkäyspään pelaamisellaan, ja joukkue lähteekin hienoisesta suosikin asemasta tähän otteluun. Ruotsilla on myös lepoetu, eikä sen ole tarvinnut matkata välillä Helsinkiin kuten Tshekki, joten näidenkin seikkojen vuoksi vaaka kääntyy Ruotsille. Makuasia on, hakeeko Ruotsin voittoa varsinaisella peliajalla vai sen jälkeen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!