10.11. Euro Hockey Tour: Sveitsi – Suomi | Leijonat suosikkina Karjala-turnaukseen

10.11.2022 klo 18:30

Suomi

Panos
2.5/5

Euro Hockey Tour alkaa klassisella Karjala-turnauksella, joka pelataan tällä kertaa Turussa. Torstai-iltana Suomi kohtaa Sveitsin klo 18.30 alkaen.

Sveitsi osoittanut olevansa sisukas

Sveitsi on liittynyt uutena joukkueena mukaan Euro Hockey Tourille, kun Venäjä ei ole toistaiseksi mukana kansainvälisissä turnauksissa. Sveitsi on jo pidemmän aikaa kuulunut kansainvälisen jääkiekon huippumaiden joukkoon, joskin aivan se suurin menestys on jäänyt uupumaan. Maajoukkueen kirkkain tähtisikermä pelaa NHL:ssä rapakon takana, mutta myös Euroopassa pelaavista pelaajista on rakennettu mielenkiintoinen joukkue.

Sveitsi pelasi loistavan alkulohkon viime kevään MM-kisoissa, ja se on osoittanut olevansa aina yllätysvalmis. Sveitsin joukkue on kasattu täysin kotimaan sarjassa pelaavista pelaajista, ja mm. Anders Ambühl on isossa roolissa joukkueensa hyökkäyspäässä. Sveitsi pelaa vahvasti puolustuspelinsä kautta, eikä taitavampi kotijoukkue saa mitään ilmaiseksi Sveitsin puolustusalueella. Taitoero on Suomella, mutta Sveitsi on osoittanut olevansa taisteleva nippu, joka puolustaa tiukasti ja hyökkää hanakasti vastaan.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Leijonilla takanaan upea viime kausi

Suomen viime kausi kansainvälisessä jääkiekossa oli jättipotti. A-maajoukkue voitti sekä Olympia – että MM-kultaa ja Suomi on ollut jokaisella osa-alueella maailman ehdoton jääkiekon mahtimaa viime kaudet. Joukkue lähtee Karjala-turnaukseen vahvalla joukkueella, joskin viime hetken muutoksia tuli loukkaantumisten ja sairastapauksien vuoksi. Jukka Jalosen pelitapa on jokaisella pelaajalla tiedossa, ja tämä on ehdoton vahvuus Leijona-joukkueissa, jotka pelaavat usein erittäin hyvin yhteen ja koko joukkueen edun puolesta.

Iiro Pakarinen, Miro Aaltonen ja Joona Ikonen joutuivat jäämään Leijona-joukkueesta sivuun, ja JYPissä upeaa syksyä pelaava Jerry Turkulainen sai kutsun maajoukkueeseen yhdessä Mikael Pyyhtiän ja Jere Karjalaisen kanssa. Suomi on löytänyt viime vuosina tehoja omaan maalintekoonsa, ja tämänkertaisessa Karjala-turnauksessa jalkeilla on kiekollinen, vahva joukkue, jonka tason pitäisi riittää hyvin Sveitsiä vastaan. Suomi ei hätäile kiekon kanssa, vaan hakee kärsivällisesti paikkoja kiekkokontrollin kautta, puolustuspelistä ei myöskään Jalosen joukkueissa yleensä lipsuta.

Leijonat saa kotiyleisön täyden tuen

Suomi on ollut selkeästi Sveitsiä edelle viime kohtaamisissa, Olympialaisissa joukkueet kohtasivat pudotuspeleissä, joissa Suomi vei voiton lukemin 5-1. Sweden Hockey Games-turnauksessa ottelu oli tiukempi, ja silloin Sveitsi oli voittaja lukemin 3-2. Suomi saa varmasti Turun Gatorade Areenalla kotiyleisön täyden tuen, ja taitavampi sekä nopeampi isäntäjoukkue ansaitsee selkeähkön suosikin aseman torstain otteluun. Maalijuhlia ei välttämättä nähdä, sillä molemmat joukkueet osaavat puolustaa erittäin tiiviisti ja laadukkaasti.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!