18.12. Euro Hockey Tour: Sveitsi – Suomi | Joukkueet ratkaisevat turnauksen alemmat sijoitukset

18.12.2022 klo 14:00

Alle 5.5 maalia

Panos
2.5/5

Sveitsin Euro Hockey Tourin päätöspäivänä isäntäjoukkue kohtaa Suomen. Ottelu alkaa klo 14.00.

Sveitsi hävinnyt molemmat kotiturnauksen ottelunsa

Sveitsi on tullut rytinällä mukaan Euro Hockey Tourille, ja joukkue on näyttänyt että myös Euroopassa pelaavista pelaajista saadaan kasattua taisteleva, hyvä joukkue. Karjala-turnauksessa Sveitsi nappasi toisen sijan Ruotsin jälkeen, kun se voitti Suomen ja Tshekin jatkoajalla, ja hävisi turnausvoittaja Ruotsille myöskin jatkoajalla. Kotiturnaus joukkueelta alkoi hieman nihkeästi, kun tuloksena oli jälleen jatkoaikatappio Ruotsille. Viidestä viime ottelustaan Sveitsi on neljä kertaa ollut ratkomassa tulosta varsinaisen peliajan jälkeen.

Lauantai-illassa pelattu Tshekki-ottelu tarjosi tiukkaa taistelua aivan ottelun lopulle asti. Sveitsi taipui ottelussa lopulta turnauksen toiseen tappioon lukemin 1-2 ja samalla unelma kotiturnauksen voitosta mureni. Sveitsi on ollut kaikissa pelaamissaan otteluissa kurinalaisesta puolustava joukkue, jota vastaan on ilkeä pelata. Samaan aikaan oma hyökkäyspää ei vielä onnistu lajin muita huippumaita vastaan tasaisesti, ei edes ylivoimalla. Pirteä ote ja hyvä joukkuepelaaminen auttavat tiettyyn pisteeseen, mutta tulokset määrittelevät lopulta onnistumisen tason.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Suomella vaikeuksia voittamisen kanssa

Suomen taival Sveitsin EHT-turnauksessa jatkui jo toisella tappiolla, kun joukkue taipui Ruotsille rangaistuslaukauskisan jälkeen lukemin 3-4. Suomi on voittanut viidestä pelaamastaan syksyn ottelusta ainoastaan yhden, joten tulokset eivät ole olleet aivan odotusten mukaisia. Suomen peli on ollut tässäkin turnauksessa pirteää molemmissa otteluissa, mutta pienet erot erottavat Suomen joukkueen nyt voitosta.

Suomi ehti olla Ruotsia vastaan niin tappiolla kuin johdossakin, eikä peli pysynyt vieläkään kasassa täyttä 60-minuuttista. Suomen maalilla Ruotsia vastaan pelannut Lehtinen torjui huimat 45 kertaa, ja Ruotsi oli hienokseltaan kuskin paikalla lauantain ottelussa. Suomi on myös Sveitsin turnauksen hännillä tasapistein Sveitsin kanssa, ja kun Karjala-turnaus päättyi myös viimeiseen sijaan, on Leijonien pelissä vielä parannettavaa. Joonas Kemppainen ja Mikael Ruohomaa ovat Leijona-joukkueen parhaimmistoa hyökkäyspäässä tehoilla 1+1, mutta Suomi ei ole missään nimessä päässyt parhaaseen mahdolliseen vireeseen etenkään hyökkäyspäässä.

Tiiviit puolustukset vastakkain

Karjala-turnauksessa Sveitsi kaatoi Suomen jatkoajan jälkeen, ja selvää on ettei Suomi tule pääsemään helpolla Sveitsiä vastaan sunnuntaina, kun se pelaa kotiyleisönsä edessä. Joukkueet ovat viime vuosina pelanneet tasaisia, vähämaalisia otteluita, joka sopii hyvin molempien joukkueiden vahvuuksiin. Puolustuspelistä ei varasteta, maalivahtipeli on laadukasta ja erikoistilanteet nousevat isoon arvoon tässäkin kohtaamisessa. Taktinen ja tasainen ottelu on varmasti jälleen luvassa, jossa maalit voivat jäädä vähiin.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!