12.11. Euro Hockey Tour: Suomi – Tshekki | Leijonat avasi turnauksen tappiolla

12.11.2022 klo 16:30

Suomi

Panos
1.5/5

Suomi kohtaa Tshekin lauantaina Karjala-turnauksen toisessa ottelussaan. Kamppailu alkaa klo 16.30.

Turnauksen avauspelistä pettymys

Suomen avaus kotiturnauksessaan ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla, kun se taipui Sveitsille tiukkien vaiheiden jälkeen rangaistuslaukauskisan jälkeen lukemin 3-2. Puolustussuuntaan Suomi oli läpi ottelun kohtuu hyvä ja tiivis, mutta hyökkäyspäässä tehoja olisi kaivattu lisää. Karstat on nyt saatu koneesta irti, ja Suomen tulisi olla Tshekkiä vastaan paljon valmiimpi heti ottelun alusta, kuin mitä nähtiin Sveitsin kanssa.

Suomen osumat Sveitsiä vastaan viimeistelivät Jere Innala ja Jere Karjalainen, ja Suomen joukkue on nimilistaa selaillessa hyökkäyspään puolesta todella vahva. Anrei Hakulinen loukkaantui Sveitsi-ottelussa ja on lopputurnauksesta sivussa. Tästä ja turnauksen luonteesta johtuen Suomen joukkueessa nähdään uusia kasvoja kentällä, kun ainakin JYPin kyltakypärä Jerry Turkulainen pukee otteluun yhdessä Tommi Kivistön ja Mikael Pyyhtiän kanssa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Tshekki lohkonsa viimeisenä

Tshekki jäi omassa ottelussaan Ruotsia vastaan jyrän alle häviten lopulta lukemin 1-4. Ottelu oli hyvin rikkonainen, ja peliä pidettiin pitkä pätkä tauolla heikon jään aiheuttamien ongelmien vuoksi. Katkonainen ottelu ei antanut täyttä kuvaa Tshekin joukkueen nykykunnosta, mutta Kari Jalosella on käsissään oman näköisensä työteliäs joukkue. Tappion myötä Tshekki on kuitenkin lohkonsa viimeinen, ja lähtee nollasta pisteestä Suomea vastaan.

Tshekki ei ole paistatellut kansainvälisen jääkiekon huipulla pitkään aikaan, ja trendi heijastuu myös Euro Hockey Tourilla, jossa joukkue ei ole pystynyt säväyttämään kuin harvakseltaan. Kari Jalonen pyrkii lietsomaan joukkueensa parhaaseen mahdolliseen iskuun lauantaina, mutta jo Ruotsia vastaan näkyi taito- ja vauhtiero lajin todellisiin suurmaihin. Myös Tshekki vaihtanee hieman pelaajiaan tähän otteluun, jotta kaikki turnaukseen valitut pelaajat pääsevät pelaamaan.

Lauantai-illan huumaa Turussa

Jukka Jalonen vei viime kaudella ”Jalosten” välisen kamppailun, kun Suomi kaatoi Tshekin MM-kisojen alkulohkossa 3-0-lukemin. Suomi on muutenkin ollut Tshekkiä vastaan selkeästi niskan päällä viime vuodet, ja Suomi on poistunut useimmiten kaukalosta voittajana niin MM- kuin EHT- otteluiden jälkeen. Lauantai-iltana Turun Gatorade Center on varmasti enemmän täynnä kuin torstaina, ja Leijona-joukkue on varmasti hieman valmiimpi voittamaan kuin Sveitsiä vastaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!